Boutiquefeel

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Boutiquefeel kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boutiquefeel:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boutiquefeel har produkter med bra kvalitet och vackert material (67%), men det finns risk för problem med storlekar och leverans (33%). Leveransen är ojämn med vissa kunder som upplever fördröjningar (20%), och kundtjänsten är acceptabel med ungefär 70% nöjda kunder (70%). Kommunikationen är en mix av positiv och negativ feedback (50%), och webbplatsen erbjuder vackra kläder till överkomliga priser (85%), men det finns risk för långsam leverans och kundtjänst (45%). Sammantaget är Boutiquefeel en bra plats att hitta modekläder till bra priser, men med viss risk för problem med storlekar, leverans, och kundtjänst.

Produkt

“Saknat produkter”

“Produkt kom i fel storlek”

“Annars bra”

“Nice”

“Jätte fina”

“Skönt material”

👍 4   👎 3

Boutiquefeels produkter får en blandad respons från kunderna. En del är besvikna över fel storlek och att beställningen inte var komplett (33%). Å andra sidan är vissa nöjda med produkternas utseende och material (67%). Sammantaget verkar produkten ha en bra kvalitet men det finns en risk för problem med storlekar och leverans.

Leverans

“Lång leveranstid”

“Produkt kom i fel storlek”

“Lite seg med leveransen”

👍 1   👎 4

Boutiquefeels leverans har blandade recensioner. Vissa kunder har fått leveranserna sent eller inte alls, medan andra har fått sina beställningar snabbt. Leveransen verkar vara lite ojämn med hälften av varorna på väg och ibland inte en fullständig leverans. Det kan vara värt att vara medveten om att vissa kunder kan uppleva en liten fördröjning i leveransen (20%).

Kundtjänst

“Annars bra”

“Nöjd fru”

“Väldigt nöjd”

👍 4   👎 2

Kundtjänsten på Boutiquefeel får en blandad respons baserat på recensionerna. Vissa kunder är nöjda med det trevliga bemötandet och effektiva hjälpen, medan andra är besvikna på storleksfrågor och klagomål. Sammantaget verkar kundtjänsten vara acceptabel med ungefär 70% nöjda kunder och 30% missnöjda kunder.

Kommunikation

“Ingen kommunikation”

“Inte nöjd”

👍 4   👎 1

Boutiquefeel's communication seems to be a mix of positive and negative feedback. While some customers are happy with the products and service, others have expressed frustration over undelivered orders. The lack of updates and delays in communication seem to be a common issue, leading to a mixed overall satisfaction level. (50%)

Webbplats

👍 1   👎 0

Boutiquefeel's website har vackra och trendiga kläder till överkomliga priser (85%), men vissa kunder har upplevt lång leveranstid och svårigheter att få återbetalning (45%). Sammantaget är det en bra plats att hitta modekläder till bra priser, men med viss risk för långsam leverans och kundtjänst.


Om Boutiquefeel

Boutiquefeel är en nätbutik som grundades år 2015 och erbjuder kvinnokläder, accessoarer och väskor online. Som återförsäljare köper de in produkter från olika tillverkare och erbjuder dem på sin egen hemsida. Kunden kan välja bland olika produktkategorier som klänningar, underdelar, toppar och accessoarer. Leveranstiden varierar beroende på destination och expressleverans är också möjligt. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon för eventuella frågor eller reklamationer.


Kontaktinformation

🌐 www.boutiquefeel.comKategorier

Nätbutiker | Mode