OmdömesStälle

  Recensioner Apotek365

  Nuförtiden kan man nog hitta det mesta på nätet och online. Man kan beställa hem mat, nya kläder eller skor, inredning eller pryar, saker till barnen och även hudvårdsprodukter samt skönhetsrelaterade prylar. Genom att handla online slipper man ta bilen eller bussen till någon fysisk butik, samt att man väldigt tydligt hemifrån soffan kan se online sortimenten vilket är mycket svårare att göra i fysiska butiker. En produkttyp man även kan hitta online är receptfria läkemedel och skönhetsprodukter, det finns alltså apotek som endast driver en online verksamhet. I Sverige finns det ett flertal olike online apotek, och ett av dem är Apotek 365.

  Vad är Apotek 365?

  Detta är ett företag som fungerar som ett online apotek, de som äger företag driver endast det som en online verksamhet och det finns alltså inga fysiska butiker. I Apotek 356:s nätbutik kan man hitta produkter som har med hälsa att göra, skönhetsprodukter och även receptfria läkemedel. I företagets sortiment finns det över 6 000 produkter som är både från kända och mindre kända varumärken och tillverkare. Apotek 365 har även en ambition att sköra miljöarbete som en naturlig del av verksamheten. De försöker hela tiden att förbättra sina arbetsprocesser, källorna till produkternas ursprung samt leveranserna.

  Apotek 365.

  Vad erbjuder Apotek 365?

  företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex hälsa, värk och feber, hygien och skönhet, öga och öron mm. Om man vet vad man är ute efter kan man även använda sig av sökfunktionen för att hitta exakt den produkten. På företagets första sida kan man även se några olika presenttips, vilka produkter som är nyheter på hemsidan samt att man även kan få olika tips som har med hälsa att göra. Apotek 365 erbjuder även ett nyhetsbrev som går att prenumerera på för att få info om nyheter och rabatter.

  Om man gör en beställning på hemsidan kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 19 kronor oberoende hur stor beställning man gör. Man kan även välja att betala 30 kronor extra för att få en snabbare leverans och även en fullt spårbar frakt. Alla betalningar på hemsidan görs via Klarna så man kan alltså välja att betala med kort, delbetalning, faktura eller direktbetalning.

  Hur kan man kontakta Apotek 365?

  Har du några frågor och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst? Om du vill det kan du börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på Apotek 365s kund- och supportforum. Där kan man se vilka frågor som andra personer har ställt och man kan även se vad företaget har svarat på de frågorna. Om man vill så kan man även ställa sina egna frågor i forumet och vänta på svar. Skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga där eller om man ändå vill kontakta företaget kan man antingen göra det via telefon (010 157 34 34) eller via e-post (support@apotek365.se).

  Har du någon erfarenhet av online apoteket Apotek 365? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Apotek365
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Apotek365

  Din recension

  FAQ

  Är Apotek365 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Apotek365. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Apotek365?

  Apotek365 är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Apotek365s webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.