OmdömesStalle

  Recensioner Animigo

  Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som har något husdjur. Många har katter eftersom de är ganska bra sällskap och de håller även hela gården helt mus-fri. Andra föredrar att ha hund, kanske eftersom de har en aktiv livsstil och de spenderar stora delar av dagen i skogen eller naturen. Och så har även väldigt många personer ett stort intresse av ridning och hästar, och vissa har till och med kanske egen häst och stall. Och med husdjur och djur överlag så kommer det ett stort ansvar, man måste se till så att djuren mår bra, att de hålls friskt och de har alla nödvändigheter som behövs. Men var ska man skaffa alla produkter när det kommer till husdjur? Visst kan man gå i en fysisk butik och kolla utbudet där, men man kan även kolla runt online och beställa produkter. Animigo erbjuder sina kunder husdjursprodukteronline.

  Men hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Animigo? Och har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter djurprodukter i fysiska butiker? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig.

  Mer om företaget Animigo

  Företaget och hemsidan lanserades på e-handelsmarknaden under 2005 och de erbjuder djurprodukter åt sina kunder inom EU. I dag har företaget kontor i Storbritannien, Australien och på Nya Zeeland. På Animigo arbetar det cirka 300 personer. Företaget driver i dag inte någon fysisk butik utan är verksamma via sin nätbutik online.

  Stockholm Design Talks: Butik 2020 – utmaningar och möjligheter inom framtidens möbelhandel

  Vad erbjuder Animigo sina kunder?

  Animigo erbjuder produkter både för hundar och katter och vid varje produktkategori på hemsidan finns det ett flertal olika underkategorier. En funktion finns tillgänglig för kunderna där det går att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Då kunden gör sin beställning hos Animigo kan hen välja mellan tre olika fraktalternativ beroende på hur snabbt hen vill ha sitt paket. De olika alternativen kostar olika mycket och det finns även möjligheten att få expressleverans. Görs det beställningar för 799 kr eller mer så är den vanliga leveransen gratis. Leveranser till andra länder en Sverige så gäller olika kostnader samt leveranstider. Betalningarna som görs sker via Klarna så kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura.

  Hur kan kundtjänsten hos Animigo nås?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå Animigo´s kundtjänst via e-post, telefon eller chatta med dem live via hemsida. Men innan hen kontaktar kundtjänsten kan kunden läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om hen hittar svaret på sin fråga redan där. Om kunden känner behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du handlat hos Animigo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkter och annat.


  Vad man ska tänka på då man köper husdjur.

  Animigo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Animigo

  Din recension

  FAQ

  Är Animigo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Animigo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Animigo?

  Animigo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Animigo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.