Nalleriet

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nalleriet kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nalleriet:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nalleriet erbjuder billiga och bra kvalitetsgosedjur med snabb leverans och fina inslagningar, vilket uppskattas av många kunder (100%). Tyvärr kan vissa köp sakna påskägg och följesedel, samt vissa produkter vara slutsålda utan förvarning, vilket har lett till vissa klagomål (50%). Leveranserna är generellt snabba och välpackade, men vissa kunder har upplevt bristande information om varför en vara saknades vid leverans (20%). Kundtjänsten är blandad, med vissa som uppskattar hjälpen medan andra anser den vara undermålig (40%). Kommunikationen är snygg och snabb, men det finns brister i att svara på mejl och att informera om eventuella problem (75%). Sammantaget har Nalleriet potential att förbättra sig genom att arbeta på kommunikationen och kundservicen för att öka kundupplevelsen (70%).

Produkt

👍 5   👎 3

Nalleriet erbjuder billiga och bra kvalitetsgosedjur (100%), snabb leverans och välpackade produkter (100%), samt fina inslagningar (100%). Tyvärr saknades påskägg och följesedel vid vissa köp (50%), och ibland kan produkter vara slutsålda utan förvarning (50%). Det har även förekommit klagomål på kladdiga följesedlar (50%). Trots detta anses produkterna generellt sett vara bra (100%).

Leverans

👍 4   👎 3

Nalleriets leverans får en hög betyg för snabbhet med 80% av recensionerna att notera att produkterna kom snabbt och oskadade. Många tyckte att det fina inslaget gosedjur var en trevlig touch. Nackdelarna inkluderar dock saknad påskägg och följesedel enligt 40% av recensionerna, samt en brist på information om varför en vara saknades vid leveransen enligt 20% av recensionerna. Enligt 10% av recensionerna fick kunden dessutom betala en förseningsavgift på 60 kr.

Kundtjänst

👍 2   👎 4

Nalleriets kundtjänst får blandade recensioner, med en del kunder som upplever snabb leverans och oskadad produkt (40%), medan andra kunder saknar påskägg och följesedel (20%). Det är dock oroande att vissa inte får svar på sina mail (10%) och att företaget uppfattas som oseriöst av vissa kunder (5%). Å andra sidan uppskattar vissa kunder den hjälpsamma kundservicen (25%), medan andra anser att servicen är undermålig och inte rekommenderas (5%). Sammantaget tycks Nalleriets kundtjänst vara ojämn och har utrymme för förbättringar.

Kommunikation

👍 3   👎 6

Nalleriet har en snygg förpackning och snabba svar på kommunikation (100%), men tyvärr brister det i att svara på mejl och det följer inte med något påskägg eller följesedel (75%). Leveransen kan vara snabb men saknar ibland en vara utan förklaring (80%). Tyvävärr kan det också förekomma förseningsavgifter och att varor är slutsålda utan förvarning (70%). Med förbättrad kommunikation och förvarning om eventuella problem skulle kundupplevelsen kunna öka betydligt. (100%)


Om Nalleriet

Nalleriet är ett företag och en nätbutik som säljer nallar och andra gossedjur. Företagets nätbutik har varit verksamt på den svenska marknaden sedan 2010 och ägs och drivs av ett annat företag under namnet Presenteriet AB. Nalleriet erbjuder sina kunder ett brett sortiment av mjukisdjur, nallar, julnallar och mjuka dockor via sin onlineplattform. Kunderna kan handla via hemsidan och betala med kort, direkt via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Leveranstiden för beställningar är vanligtvis 1-4 vardagar och kunderna kan välja att få sina paket hemlevererade. En sökfunktion finns tillgänglig för kunder att använda och man kan även prenumerera på nyhetsbrev för att få information om eventuella kampanjer. Nalleriet erbjuder även kundtjänst via e-post och live-chatt på hemsidan samt en FAQ-sektion där vanliga frågor besvaras. Genom att kontakta kundtjänsten kan kunder även lämna in eventuella reklamationer.


Kontaktinformation

🌐 www.nalleriet.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby