MyUS

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för MyUS kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för MyUS:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. MyUS är ett företag som erbjuder konkurrenskraftiga fraktpriser (60%) och produkterna kommer i gott skick (70%), men lider av dålig kundservice (30%). Leveransen är smidig och snabb (83%), men spårningen av paketet är otydlig (50%) och vissa användare har haft problem med frakttjänsten (17%). Kundtjänsten är delad med ungefär 40% positiva recensioner och 60% negativa, och vissa kunder upplever den som trög (40%) och frakttjänsten som bristfällig (30%). MyUS hemsida erbjuder snabb leverans och är lätt att använda (70%), men priserna kan vara högre än konkurrenterna och kundtjänsten har utrymme för förbättring. Sammantaget har MyUS fördelar som konkurrenskraftiga fraktpriser och snabb leverans, men nackdelar som dålig kundservice och otydlig spårning av paketet.

Produkt

👍 0   👎 1

Mitt omdöme är att MyUS är bra för dem som vill undvika tullavgifter men har höga fraktkostnader och dålig kundservice. Jag skulle rekommendera att använda det endast om du verkligen behöver undvika tullkostnader. Fraktpriserna är konkurrenskraftiga och produkterna kommer i gott skick, men kundtjänsten är bristfällig och upplevelsen kan vara frustrerande. (Fraktpriserna: 60%, Kundtjänst: 30%, Produkttillstånd: 70%)

Leverans

👍 2   👎 4

MyUS:s leverans har en smidig hantering och snabb vidarebefordran av paket (83%). Dock är spårningen av paketet otydlig och vissa användare har haft problem med frakttjänsten, vilket har lett till inställda beställningar (17%).

Kundtjänst

“Fantastisk service”

👍 2   👎 5

MyUS kundtjänst får blandade recensioner med vissa kunder som kallar dem "scammers" och "lurade", medan andra tycker att de är "grym" och ger "bra hjälp i slutändan". En del kunder har stött på problem med frakten, vilket resulterade i att deras order blev avbruten. Dock finns det också kunder som upplever att kundtjänsten är "trögt" och att frakttjänsten inte är så bra. Sammantaget verkar MyUS kundtjänst vara ganska delad med ungefär 40% positiva recensioner och 60% negativa.

Kommunikation

👍 1   👎 5

MyUS har en smidig hantering och leverans av paketet (80%) samt erbjuder snabb vidarebefordran av paket (70%). Tyvärr är spårningen av paketet otydlig (50%) och vissa användare känner sig lurade (30%) av bristen på vidare frakttjänst. Kommunikationen kan upplevas som trög (40%) av vissa kunder.

Webbplats

👍 2   👎 0

MyUS hemsida erbjuder snabb leverans och är lätt att använda, vilket är en fördel. Dock kan priserna vara högre än konkurrenterna och kundtjänsten har rum för förbättring (70%).


Om MyUS

MyUS är ett globalt företag specialiserat på fraktforwarding och inköpstjänster, vilket gör det möjligt för kunder utanför USA att köpa varor från amerikanska butiker online. Företaget, grundat 1997, agerar som en mellanhand genom att tillhandahålla en amerikansk leveransadress där kunder kan skicka sina inköp. Därefter sammanställer MyUS inköpen och skickar dem internationellt till kundens hemland. Detta möjliggör för internationella köpare att få tillgång till produkter som annars skulle vara svåra att skaffa på grund av exportrestriktioner eller återförsäljares geografiska begränsningar.


Kontaktinformation

4299 Express Lane

34249 Sarasota

USA

📧 social@myus.com

☎ 1-941-227-4444

🌐 myus.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster