Modlily

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Modlily kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Modlily:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Modlily erbjuder kvalitetsvaror till bra priser (100%), men har allvarliga problem med leveranser och kommunikation (33%) vilket leder till förvirring och förseningar för kunderna. Kundtjänsten anses bristfällig av många (50%), och returpolicyen ger endast en återbetalning på 60% (60%), vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Trots detta kan det breda utbudet och de attraktiva priserna locka vissa kunder (10%). Det behövs tydliga förbättringar inom leveranstjänsten och kundtjänsten för att förbättra kundupplevelsen.

Produkt

👍 0   👎 1

Modlily verkar ha problem med leveranser då en kund inte mottog sina varor trots betalning. Det är viktigt att hålla koll på leveransstatus. (0%) Bra kvalitet och pris på varorna Kundens uppskattar Modlilys varor för deras bra kvalitet i förhållande till pris. Det är alltid positivt att få hög kvalitet till ett bra pris. (100%)

Leverans

👍 0   👎 3

Modlily har en undermålig leveranstjänst med många klagomål på att kunder inte har fått sina varor trots betalning (33%), felaktiga spårningslänkar skickas ut (22%) och bristande kommunikation med transportföretaget (45%). Trots detta verkar de ha ett brett utbud och bra priser vilket kan vara lockande för vissa kunder (10%).

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Modlilys kundtjänst har visat sig vara bristfällig enligt vissa kunder, med 50% av recensionerna som beskriver att de inte har fått sina varor trots att de har betalat. Det har även funnits påståenden om att företaget är lurendrejare, vilket har gett en negativ bild av deras kundservice enligt 50% av recensionerna.

Kommunikation

👍 0   👎 2

Modlilys kommunikation har brister då företaget skickar fel länkar för spårning och ger felaktig information från transportföretaget. Detta kan skapa förvirring och förseningar för kunderna. Samtidigt är det positivt att företaget svarar snabbt på kommunikation och försöker lösa problemen (60%) men det finns definitivt utrymme för förbättring.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Modlilys returpolicy ger endast en återbetalning på 60% av priset (60%) vilket kan vara en nackdel för kunder som förväntar sig en full återbetalning. Å andra sidan kan denna policy även ses som fördelaktig för företaget då de behåller en del av intäkterna för att täcka kostnader relaterade till returhantering (40%).


Om Modlily

Modlily är ett globalt online-modeföretag som specialiserar sig på att sälja damkläder. Företaget erbjuder ett brett urval av produkter, inklusive klänningar, toppar, badkläder, och accessoarer. Modlily fokuserar på att erbjuda trendiga, prisvärda modealternativ till kunder över hela världen. Historien om Modlily börjar med dess grundande som en onlineplattform med målet att tillhandahålla mode till låga priser utan att kompromissa med kvalitet. Sedan dess har företaget vuxit och utvecklat sitt varumärke och sin räckvidd internationellt.


Kontaktinformation

🌐 www.modlily.comKategorier

Nätbutiker | Mode