Milrab

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5 för Milrab kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Milrab:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Milrab verkar erbjuda en god kundupplevelse med produkter av bra kvalitet och snabb leverans (100%), men lider av kommunikationsproblem och felaktiga leveranser (0%). Trots en snabb reklamationshantering och positiva erfarenheter från vissa kunder (100%), finns det fortfarande utrymme för förbättringar för att ge en enhetlig positiv upplevelse för alla kunder. (50%)

Produkt

👍 10   👎 20

Milrab har enligt recensionerna både positiva och negativa aspekter. En positiv punkt är att produkten matchade beskrivningen perfekt (100%), vilket ger kunderna en klar uppfattning om vad de kan förvänta sig. En annan fördel är snabb leverans och bra kvalitet på produkterna (100%), vilket ger kunderna en bra köpupplevelse. Å andra sidan verkar det finnas problem med kommunikationen och lagersaldot (0%), vilket kan leda till förvirring och frustration hos kunderna. Medan vissa kunder upplevde snabb reklamation och leverans av nya kängor (100%), hade andra negativa erfarenheter som fel produktleverans och försvunna varor (0%). Sammanfattningsvis verkar Milrab vara en blandad påse med både bra och dåliga recensioner.

Leverans

“Ganska lång leveranstid”

“Lång leveranstid”

👍 21   👎 28

Milrab har en snabb leverans (70%) och enkel betalning med Klarna faktura (30%). Tyvärr kan det finnas långa leveranstider (50%) och otillräcklig kommunikation kring spårningsnummer (40%). Trots eventuella förseningar kan Milrab lösa problemen snabbt och smidigt (60%), vilket visar på en bra kundservice. Dock kan det förekomma felaktiga leveranser och långsamma returprocesser (40%), så för vissa kan det vara bättre att beställa från någon annanstans. Sammanfattningsvis erbjuder Milrab en blandad upplevelse när det kommer till leverans.

Kundtjänst

“Bristande kundservice”

“Skyller ifrån sig”

👍 22   👎 30

Milrab har ett övervägande positivt omdöme när det gäller sin kundservice, med kommentarer som "snabb lösning på reklamation" och "bra kundservice". Personalen beskrivs som mycket bra och lyhörd, och flera kunder tackar särskilt Bent på kundtjänst för hjälpen. Dock finns det en del negativa kommentarer om bristande kommunikation och fördröjd ersättning, vilket drar ned betyget något. Totalt sett verkar Milrab ha en bra kundservice men behöver förbättra vissa områden för att ge en ännu bättre kundupplevelse. (75%)

Kommunikation

“Skyller ifrån sig”

👍 8   👎 21

Milrab har snabba svar via chat (20%), men det finns bristande orderbekräftelse (10%) och dålig kommunikation via mejl (10%). Företaget kan vara svårt att kontakta (10%) och har otydlig kommunikation kring leveranser (10%). Trots detta, finns det positiva erfarenheter av butiken (20%) och ett strålande bemötande (10%). Det är dock viktigt att notera bristande kundservice (10%).

Webbplats

👍 2   👎 3

Milrab har en användarvänlig hemsida (100%), men tyvärr brister det i kommunikationen angående orderbekräftelser (25%) och möjligheten att publicera omdömen (0%). Produkterna verkar också ha konstiga prisförändringar (50%) vilket kan vara förvirrande för kunderna. Sammantaget erbjuder Milrab ett bra utbud men behöver arbeta på att förbättra sitt kommunikationssystem och prisstabilitet.

Returpolicy

“Problem med returnering”

👍 8   👎 12

Milrab erbjuder en generös returpolicy med öppet köp i ett år (100%), men endast en ångerrätt på 14 dagar (50%). Företaget anses vara vilseledande (100%) och det finns ingen returfraktsedel tillgänglig (100%). Vissa kunder har haft positiva erfarenheter med snabb lösning på reklamationer (100%), medan andra har upplevt långsamma återbetalningsprocesser (50%). Effektiv hantering av reklamationer (100%) kompletterar Milrabs blandade kundrecensioner om deras returpolicy.


Om Milrab

Milrab är en e-handelsfirma som erbjuder kläder, skor, klockor, glasögon och annan utrustning till sina kunder. Företaget grundades och lanserades 2005 i Norge med en historia som började med försäljning av taktisk utrustning till specialstyrkor. Idag erbjuder de utrustning till alla med ett brett användningsområde. Kunder kan söka och beställa produkter från deras hemsida med en leveranstid på 2 till 5 dagar. Returer kan göras gratis inom 365 dagar. Kundtjänst kan kontaktas via e-post eller kontaktformulär på hemsidan.


Kontaktinformation

🌐 www.milrab.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv