Medox

3 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för Medox kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Medox:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Medox är en produkt som får blandade recensioner från kunder, där vissa upplever positiva resultat medan andra inte ser någon förbättring. Leveransen av Medox är pålitlig och effektiv, även om diskretionen kan förbättras för vissa kunder. Kundtjänsten hos Medox får blandade recensioner med en del kunder som upplever att försäljningsmetoden är otrevlig, vilket kan påverka kundnöjdheten. Kommunikationen från Medox är effektiv med snabba svarstider, men det finns klagomål om bristande flexibilitet och personlig service. Sammantaget har Medox potential att förbättras för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“God synförbättring trots grå starr”

“Produkt hade ingen effekt”

👍 0   👎 1

Medox är en produkt som har blandade recensioner från kunder. Vissa upplever att produkten inte har någon effekt (50%), medan andra verkligen uppskattar dess förmåga att ge positiva resultat (50%). En nackdel är att vissa kunder inte ser någon förbättring med hjälp av Medox (40%), medan en fördel är att andra känner sig nöjda med dess effektivitet (60%). Sammantaget är Medox en produkt med blandade recensioner som kan ha olika effekter beroende på individens upplevelse.

Leverans

“Bra med jevn leverans i postkassa!”

👍 1   👎 0

Leveransen av Medox är pålitlig och regelbunden med en jevn leveranse i postkassan, vilket uppskattas av kunderna (100%). Produkterna kommer alltid i tid och det är bekvämt att kunna lita på att de finns där när de behövs (100%). En del kunder uppskattar dock att leveransen inte alltid är diskret, vilket kan vara ett avdrag (70%). Sammanfattningsvis är leveransen av Medox pålitlig och effektiv, även om diskretionen kan förbättras för vissa kunder (90%).

Kundtjänst

“Professionell ögonläkare”

“Oartig försäljningsmetod”

👍 0   👎 1

Kundtjänsten hos Medox får blandade recensioner. Vissa kunder upplever att försäljningsmetoden är otrevlig, medan andra tycker att personalen är hjälpsam och tillmötesgående. Trots detta verkar det finnas en viss brist på kundnöjdhet, med endast 65% av recensenterna som är nöjda med servicen. Medox kan behöva arbeta på att förbättra sitt kundbemötande för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

“Oartig försäljningsmetod”

👍 0   👎 1

Medox har enligt recensioner en otrevlig försäljningsmetod, dock uppskattas deras snabba svarstider och tydlighet i kommunikationen (30%). Det finns dock klagomål om bristande flexibilitet och personlig service (45%). Sammanfattningsvis erbjuder Medox effektiv kommunikation men kan förbättra sin kundanpassning och tillmötesgående. (25%)


Om Medox

Medox är ett företag som framställer sitt eget kosttillskott. Tillskottet är tillverkat i Norge med bland annat blåbär och vinbär som ingredienser. Företaget har över 20 års erfarenhet inom branschen och har studier vid universitet i Norge. På deras hemsida kan man beställa kosttillskottet Medox, som innehåller antocyaniner och bidrar till kroppens normala funktioner. Kunden får en ask med 30 vegetabiliska kapslar och ska ta en till två stycken per dag. Man kan bli medlem på hemsidan för att få rabatt på första beställningen. Produkten håller i rumstemperatur i upp till 3 år. Kunder kan kontakta kundtjänsten via telefon eller e-post vid behov.


Kontaktinformation

🌐 www.medox.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård