OmdömesStalle

  Recensioner GI-Boxen

  Jobbar man nästan dygnet runt så vet man hur knapp tiden är. Dessutom blir det ännu mer problematiskt om man har en barnfamilj där båda föräldrarna har fullt upp och lite tid över att spendera med barn och familj. Det första man inte vill göra när man kommer hem från en lång arbetsdag är att ställa sig i köket och laga mat. Tänk om man kunde ha maten färdig efter varje arbetsdag, men också när man väl befinner sig på jobbet. Det finns en hel del olika branscher som gör att det knappt blir någon mattid över. Till exempel: är man teknikansvarig under ett evenemang så har man ett stort ansvar över att allting ska gå som publiken/deltagarna förväntar sig. Händer det någonting oförväntat så har man inte precis tid att sitta backstage och äta middag i lugn och ro.

  Som tur så finns det faktiskt företag som erbjuder tjänster för just detta. Då slipper man all stress när det gäller maten. Som sagt, mat är inte simpelt. Det kräver tid och planering, men även passion om man vill laga en riktigt god middag. Här är ett företag som hjälper en med detta, företaget heter GI-Boxen.

  Mer information om GI-Boxen

  GI-Boxen erbjuder matkassar enligt metoden GI. Kort förklaring om GI metoden: Äter man snabba kolhydrater ökar glukoshalten snabbt (sockret i blodet) och detta bidrar till viktuppgång. Snabba kolhydrater är bland annat vitt ris, vit pasta, banan, godis eller livsmedel som innehåller mycket socker. Långsamma kolhydrater hittar man i bland annat quinoa, linser, och bovete. Långsamma kolhydrater håller blodsockret mer stabilt, och är därför bra om man vill till exempel gå ner i vikt.

  GI-Boxen Matboxar

  Vad finns i GI-boxen?

  GI-Boxen innehåller mat med hälsa i tanken. De skickar ut matkassen till vald adress varannan vecka. Maten kommer fryst i små förpackningar som inte tar upp hela kylskåpet. Man kan välja om man vill ha 10, 20 eller 40 måltider levererade. När man får hem matkassen ska man endast värma upp de färdiglagade luncher eller middagar man önskar. Daglig coaching via email, och fri hemleverans ingår i priset.

  Många frågor, hur får man kontakt med GI-Boxen?

  Med dagens nätbaserade handel kommer det att dyka upp frågor. Har man frågor eller funderingar så lönar det sig att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem, chansen är stor att svaret finns där. Om man inte hittade sitt svar där kan man kontakta företaget via email: ola@giboxen.se, eller genom telefon: 08 – 702 59 90.

  Skriv gärna en recension så att man kan hjälpa andra. Hur? Jo, om Sten vill köpa en frys så är det rekommenderat att Sten först tar och läser recensioner på olika frysar, på detta vis kan Sten jämföra positiva och negativa egenskaper på diverse frysar. Men sen måste Sten också hitta ett företag som säljer frysar, då kan det därefter vara bra att läsa recensioner om de olika företag som erbjuder frysar. På detta sätt kan Sten vara mer säker på att han gör ett säkert val. Tumregel, alla recensioner ska vara äkta.


  GI-Boxen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  6.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  5
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Mycket bättre än vad man förväntade sig

  Jag har aanvänt mig av GI-boxen i drygt två veckor nu (min andra leverans kom i förrgår) och jag är väldigt nöjd än så länge.
  Jämför man maten med hemlagat, färska måltider, så är det ju inte samma sak, men i jämförelse med andra frysta måltider som Findus eller Dafgård så är GI-boxen 10 gånger bättre. Trots att du värmer den i mikrovågsugn så smakar allt fräscht och gott. Alla måltider smakar inte lika gott, men det är ju väldigt subjektivt när det kommer till smak.
  Det finns i nuläget bara 10 olika rätter, och eftersom jag äter det här till lunch och middag, fem dagar i veckan så har jag vid det här laget smakat alla olika rätter (förutom pannbiffen, som jag ska äta idag) och för vissa kan det kanske bli lite enformigt efter bara några veckor. Jag är personligen så dålig på att laga mat till mig själv att det inte gör något. jag äter hellre dessa 10 rätter om och om igen, än makaroner och köttbullar sju dagar i veckan.
  Allt som allt så är jag väldigt nöjd. Är det en perfekt ersättning för att laga mat själv? Nej, men det duger ganska bra.

  Av: Tobias02-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9
  rating

  Handla inte!

  Smakerna är jävligt kassa, vissa helt oätbara. Utöver det så handlar man automatiskt varannan vecka matlådor om du bara vill testa en gång utan att det står tydligt någonstans att man automatiskt tar ett abonnemang nät man beställer vilket är jävligt kasst. Utöver det så fort jag fick reda på det ska komma en ny leverans så var det för sent att säga upp abonnemanget så det skulle antingen levereras (betala full summa( eller betalas halva summan utan någon leverans vilket jag valde pga. maten var oätbar.

  Av: Ali Baalbaki21-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om GI-Boxen

  Din recension

  FAQ

  Är GI-Boxen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om GI-Boxen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 6.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder GI-Boxen?

  GI-Boxen är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GI-Boxen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.