OmdömesStalle

  Recensioner GI-Boxen

  Jobbar man nästan dygnet runt så vet man hur knapp tiden är. Dessutom blir det ännu mer problematiskt om man har en barnfamilj där båda föräldrarna har fullt upp och lite tid över att spendera med barn och familj. Det första man inte vill göra när man kommer hem från en lång arbetsdag är att ställa sig i köket och laga mat. Tänk om man kunde ha maten färdig efter varje arbetsdag, men också när man väl befinner sig på jobbet. Det finns en hel del olika branscher som gör att det knappt blir någon mattid över. Till exempel: är man teknikansvarig under ett evenemang så har man ett stort ansvar över att allting ska gå som publiken/deltagarna förväntar sig. Händer det någonting oförväntat så har man inte precis tid att sitta backstage och äta middag i lugn och ro.

  Som tur så finns det faktiskt företag som erbjuder tjänster för just detta. Då slipper man all stress när det gäller maten. Som sagt, mat är inte simpelt. Det kräver tid och planering, men även passion om man vill laga en riktigt god middag. Här är ett företag som hjälper en med detta, företaget heter GI-Boxen.

  Mer information om GI-Boxen

  GI-Boxen erbjuder matkassar enligt metoden GI. Kort förklaring om GI metoden: Äter man snabba kolhydrater ökar glukoshalten snabbt (sockret i blodet) och detta bidrar till viktuppgång. Snabba kolhydrater är bland annat vitt ris, vit pasta, banan, godis eller livsmedel som innehåller mycket socker. Långsamma kolhydrater hittar man i bland annat quinoa, linser, och bovete. Långsamma kolhydrater håller blodsockret mer stabilt, och är därför bra om man vill till exempel gå ner i vikt.

  Vad finns i GI-boxen?

  GI-Boxen innehåller mat med hälsa i tanken. De skickar ut matkassen till vald adress varannan vecka. Maten kommer fryst i små förpackningar som inte tar upp hela kylskåpet. Man kan välja om man vill ha 10, 20 eller 40 måltider levererade. När man får hem matkassen ska man endast värma upp de färdiglagade luncher eller middagar man önskar. Daglig coaching via email, och fri hemleverans ingår i priset.

  Många frågor, hur får man kontakt med GI-Boxen?

  Med dagens nätbaserade handel kommer det att dyka upp frågor. Har man frågor eller funderingar så lönar det sig att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem, chansen är stor att svaret finns där. Om man inte hittade sitt svar där kan man kontakta företaget via email: ola@giboxen.se, eller genom telefon: 08 – 702 59 90.

  Skriv gärna en recension så att man kan hjälpa andra. Hur? Jo, om Sten vill köpa en frys så är det rekommenderat att Sten först tar och läser recensioner på olika frysar, på detta vis kan Sten jämföra positiva och negativa egenskaper på diverse frysar. Men sen måste Sten också hitta ett företag som säljer frysar, då kan det därefter vara bra att läsa recensioner om de olika företag som erbjuder frysar. På detta sätt kan Sten vara mer säker på att han gör ett säkert val. Tumregel, alla recensioner ska vara äkta.


  GI-Boxen Matboxar

  GI-Boxen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om GI-Boxen

  Din recension