Mackablar

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Mackablar kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Mackablar:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Mackablar erbjuder högkvalitativa och pålitliga produkter med enkel installation och lång hållbarhet (95%). Leveransen är bekväm och effektiv med snabb leverans genom Instabox, även om den kan vara lite dyrare (90%). Kundservicen är smidig och problemfri, men kan vara svår att nå under hög belastning (80%). Sammantaget är Mackablar ett pålitligt företag med högkvalitativa produkter och effektiva leveransalternativ, även om priset och tillgängligheten för kundsupport kan vara en liten utmaning (85%).

Produkt

👍 2   👎 0

Mackablar är lätt att använda med enkel installation och av hög kvalitet. (100%) Det är ett pålitligt och prisvärt alternativ för alla dina anslutningsbehov. (95%) Tack vare dess hållbarhet kan du lita på att det kommer att hålla länge. (90%) Nackdelen är att det kan vara lite dyrt jämfört med andra liknande produkter på marknaden. (75%)

Leverans

👍 2   👎 0

Mackablars leverans är bekväm och enkel med snabb leverans genom Instabox (100%). Enkelt att beställa och få paketet i tid utan krångel (100%). Något högre priser jämfört med andra leveransalternativ (80%). Sammantaget ett pålitligt och effektivt sätt att få sina paket levererade i tid (95%).

Kundtjänst

👍 2   👎 0

Mackablar erbjuder en enkel och smidig kundservice, där medarbetarna snabbt och effektivt löser eventuella problem. Kunden uppskattar den problemfria supporten, men det kan vara svårt att nå dem vid hög belastning. (70%)


Om Mackablar

Mackablar är ett etablerat företag inom elektronik- och tillbehörsbranschen, grundat av ekonomiprofessorn Hans Mack i Stockholm för mer än 20 år sedan. Företaget har rykte om sig för sin kompetens, tillförlitlighet och högkvalitativa produkter och tjänster. Med en passion för att överträffa kundernas förväntningar erbjuder Mackablar en omfattande portfölj av produkter och tjänster som passar olika behov och budgetar. Deras varumärken är handplockade för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda. Mackablar erbjuder även tilläggstjänster som professionell installation, reparationstjänster och garantiförlängningar. Kunden uppskattar företagets professionalism, snabba leveranser och kundsupport. Med ett brinnande engagemang för att möta kundernas behov har Mackablar skapat en imponerande kundbas och är en ledande aktör inom branschen.


Kontaktinformation

🌐 mackablar.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Multimedia & Tidningar