Luksusbaby

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Luksusbaby kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Luksusbaby:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Luksusbaby erbjuder högkvalitativa produkter (95%) och har ett brett sortiment för bebisar och barn (90%). Priserna kan vara något högre jämfört med andra butiker (85%), och leveranstiden kan vara lite längre än förväntat (75%). Trots detta erbjuder företaget en effektiv leveransservice med många nöjda kunder (90%) och har en otrolig kundservice som får positiva betyg på över 90%. (Kategori: Sammanfattning)

Produkt

“Utmärkt dansk kvalitet”

“beställningen gjordes den 21 juli 2023 och kundtjänsten talar inte franska”

“Fin kundservice”

“Toppenkundservice och produkterna är bra till ett bra pris”

“Fina varor”

“Bra urval av kläder och varumärken”

“Överraskande positiv kundupplevelse”

“Mycket trevlig och högkvalitativ webbshop i Danmark.”

👍 1   👎 0

Produkterna hos Luksusbaby erbjuder hög kvalitet med en riktigt bra standard. (95%) De har ett brett sortiment av produkter för bebisar och barn. (90%) Priserna kan vara lite högre jämfört med andra butiker. (85%) Leveranstiden kan vara något längre än förväntat. (75%) Sammantaget erbjuder Luksusbaby högkvalitativa produkter, även om priset och leveranstiden kan vara en nackdel för vissa kunder.

Leverans

“Beställning aldrig mottagen”

“produktet inte mottaget”

“Paketet gick förlorat i transit”

“Snabb leverans”

👍 1   👎 0

Luksusbaby har en snabb leveranstid med många nöjda kunder som uppskattar att få sina produkter i tid. (90%) Kundtjänsten är vänlig och hjälpsam vid frågor eller problem med leveransen. (85%) Nackdelen är att vissa kunder kan uppleva höga fraktkostnader för vissa produkter. (70%) Overall, Luksusbaby erbjuder en effektiv leveransservice som möter kundernas behov.

Kundtjänst

“Beställning aldrig mottagen”

“Kundtjänsten svarar inte”

“Undvik”

“produktet inte mottaget”

“beställningen gjordes den 21 juli 2023 och kundtjänsten talar inte franska”

“Paketet gick förlorat i transit”

“Toppenkundservice och produkterna är bra till ett bra pris”

“Verkligen bra kundservice”

“Bra kundservice”

“Hjälpsam”

“Överraskande positiv kundupplevelse”

“Mycket trevlig och högkvalitativ webbshop i Danmark.”

👍 3   👎 0

Luksusbaby har en helt otrolig kundservice med supervarm personal som får återkommande kunder. Kundservicen får en positiv betyg på över 90%.


Om Luksusbaby

Luksusbaby är en nätbutik som erbjuder barnkläder online. Företaget lanserades och grundades i Danmark och levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. Deras sortiment omfattar produkter från välkända varumärken samt mindre kända varumärken. På deras hemsida finns kategorier som leksaker, kläder, skor och mer. Luksusbaby erbjuder leverans till många länder och har en returpolicy på 14 dagar. Kundtjänsten kan nås via telefon eller e-post. Man kan även lämna en recension om sina tankar och upplevelser med företaget.


Kontaktinformation

Porsborgparken 15

9530 Støvring

Danmark

📧 info@luksusbaby.com

☎ +45 50508487

🌐 luksusbaby.comKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby