Litenleker

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Litenleker kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Litenleker:

TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Litenleker erbjuder ett brett sortiment av produkter till fördelaktiga priser, men kunder har klagat på felaktiga produkter och leveransproblem. Kundtjänsten erbjuder snabb lösning av defekta delar, men vissa upplever problem med långsamma leveranser och felaktiga mått. Trots bra kvalitet på vissa varor och smidig hantering av reklamationer, är det många kunder som tvekar att beställa igen på grund av upprepade problem med fel leveranser och kvalitet. Blandad kundservice när det gäller leveranser och kommunikation behöver förbättras för att öka kundnöjdheten och pålitligheten. (63%)

Produkt

“Elbilen fungerade inte”

“Bra produkter”

“Bra present till ettåring”

“Omtyckt gåva”

“Träbilderna borde ersättas med figurer”

“Det fattades en viktig del för att få ihop den. Vi tillverkade själv delen efter krångel.”

“Fantastiskt urval av gosedjur”

“Fick mina beställda produkter den här gången”

👍 32   👎 55

Litenleker har ett brett sortiment av produkter till fördelaktiga priser, men många kunder har klagat på felaktiga produkter och leveransproblem. Kundtjänsten har varit snabb med att lösa defekta delar, men vissa har haft problem med långsam leverans och felaktiga mått på produkterna. Trots bra kvalitet på vissa varor och smidig hantering av reklamationer, är det många kunder som är osäkra på att beställa igen på grund av upprepade problem med fel leveranser och kvalitet. (63%)

Leverans

“Snabb och problemfri leverans”

“Det fattades en viktig del för att få ihop den. Vi tillverkade själv delen efter krångel.”

“Bra support”

“Ok leveranstid”

“Fick mina beställda produkter den här gången”

👍 35   👎 72

Litenleker har en blandad kundservice när det gäller leverans. Å ena sidan, en snabb och effektiv leverans (25%), snabb lösning av defekta delar (20%) och att företaget är mån om sina kunder (10%). Å andra sidan, problem med leveranser (15%), långa leveranstider (20%), hög fraktkostnad (5%) och svårigheter att få tag på företaget (5%). Sammantaget verkar företaget erbjuda en övervägande positiv leveransupplevelse, även om det finns utrymme för förbättring.

Kundtjänst

“Vilseledande priser och inte ett kundvänligt företag.”

“Elbilen fungerade inte”

“Kundservice svarar inte och försöker dra ut på tiden”

“Utmärkt kundservice”

“Visade att bry sig om sina kunder”

“Snabb och problemfri leverans”

“Bra present till ettåring”

“Omtyckt gåva”

“Bra support”

“Bättre kundtjänst behövs”

“De svarade inte när man försökte ringa kundtjänst”

“De ringde inte tillbaka efter lämnat meddelande”

“Tveksam om jag skulle våga beställa fler gånger”

👍 58   👎 100

Litenleker har en blandad kundservice med både bra och dåliga erfarenheter enligt recensioner. Positiva aspekter inkluderar snabb och smidig löstning av problem (20%), trevligt och hjälpsamt bemötande av personal (15%), samt effektiv hantering av defekta delar (10%). Däremot finns det även klagomål på långsam respons och bristande kommunikation (25%), svårigheter att få tag på kundtjänst (15%), samt problem med leverans och återbetalningar (15%). Sammantaget behövs förbättringar inom kundtjänsten hos Litenleker för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

“Vilseledande priser och inte ett kundvänligt företag.”

“Det fattades en viktig del för att få ihop den. Vi tillverkade själv delen efter krångel.”

“Bra support”

“Bättre kundtjänst behövs”

“De svarade inte när man försökte ringa kundtjänst”

“De ringde inte tillbaka efter lämnat meddelande”

👍 28   👎 74

Kommunikationen från Litenleker har en blandad kvalitet enligt recensionerna. Kundtjänsten har bra bemötande och löser problem snabbt och smidigt (20%), men det finns problem med att få tag på dem både via telefon och mejl (30%). Leveranser har varit försenade och det har funnits brister i kommunikationen rörande produkter och leveranser (25%). Sammantaget finns det potential för förbättring när det gäller tillgängligheten och effektiviteten i kommunikationen med kunderna. (25%)

Webbplats

👍 2   👎 8

Litenlekers webbplats har smidiga betalningsmöjligheter (100%), men det verkar finnas problem med spårningsfunktionen (33%) och telefontiderna stämmer inte överens med tillgänglighet (50%). Dessutom rapporteras tekniska problem på hemsidan och otillgänglig kundtjänst (0%). Kunden tycker det är svårt att få tag på företaget enligt uppgifter på hemsidan (0%). Hemsidan behöver förbättras för att öka tillgängligheten för kunderna.

Returpolicy

“Elbilen fungerade inte”

“Kundservice svarar inte och försöker dra ut på tiden”

“Fick till svar att det inte fattades en del trots tydliga bilder. Erbjöds endast 15% rabatt.”

👍 1   👎 18

Litenleker har en smidig returprocess (50%) men företaget följer inte alltid sin egen leveranspolicy och erbjuder ingen ersättning vid förseningar (40%). Det har förekommit problem med återbetalningar och returavgifter (30%), samt lång leveranstid utan kompensation för kunderna (40%). Dessutom har vissa kunder upplevt dåligt bemötande av kundtjänst (20%) och bristande kompensation för skadade varor eller förseningar (30%). Det verkar finnas en del förbättringsområden när det gäller Litenlekers returpolicy och kundservice.


Om Litenleker

Litenleker är ett svenskt företag som grundades och lanserades i Kalmar år 2013. De är en nätbutik som fokuserar på att sälja leksaker online, med ett brett sortiment av både välkända varumärken och unika produkter. Företaget har erfarenhet inom branschen och väljer att enbart ha en nätbutik och inte en fysisk butik. Litenleker erbjuder olika produktkategorier på deras hemsida, såsom barn och baby, tema, accessoarer och leksaker. Betalningen hanteras av Klarna och kunder kan betala med kort, direktbetalning, faktura eller delbetalning. Vid en eventuell retur måste produkten vara i oskadat skick och returneras inom 14 dagar från mottagandet. Företaget erbjuder fri frakt vid beställningar över 500 kr. Kunden kan kontakta Litenlekers kundtjänst via telefon eller e-post.


Kontaktinformation

Svevägen 168

113 46 Stockholm

Sverige

📧 info@litenleker.se

☎ 010 - 20 70 990

🌐 www.litenleker.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby