Like Ink

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Like Ink kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Like Ink:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Like Ink är ett företag som erbjuder högkvalitativa, personifierade temporära tatueringar som ger bra resultat och en original touch. Många kunder är mycket nöjda med snabb leverans, smidig beställningsprocess och möjligheten att designa egna motiv. De uppskattar även kvaliteten på produkterna (80%). Leveransen är oöverträffat snabb och effektiv, vilket har fått positiva recensioner från kunderna (100%). Kundtjänsten är bra och erbjuder gott stöd, även om vissa kunder kan tycka att leveranstiden är något lång (95%). Kommunikationen och användarupplevelsen är också överlag positiv, även om det finns utrymme för förbättringar på webbplatsen (80%). Sammantaget är Like Ink pålitligt företag med högkvalitativa produkter och bra kundservice.

Produkt

👍 10   👎 0

Like Ink erbjuder enkelt användbara, personifierade temporära tatueringar av hög kvalitet som ger bra resultat och ger en original touch. Kundrecensioner visar att många är mycket nöjda med sin beställning, uppskattar snabb leverans och smidig beställningsprocess. Möjligheten att designa sina egna motiv ger en kul och unik upplevelse. Kvaliteten på produkterna uppskattas av många kunder. (80%)

Leverans

👍 5   👎 0

Delivery of Like Ink är känd för sin oöverträffade snabba leveranstid, vilket bekräftas av flera kunder som har uttryckt sin nöjdhet med den smidiga och snabba processen (100%). Beställningar genomförs enkelt och effektivt tack vare en problemfri process (100%). Några kunder har också kommenterat kvaliteten på tatueringarna som levererats, vilket också varit uppskattat (100%). En positiv upplevelse sammanfattningsvis när det gäller leveransen av Like Ink (100%).

Kundtjänst

👍 2   👎 0

Like Ink erbjuder gnuggisar med barns egna designade motiv och har en bra kundservice med trevligt bemötande. Kunderna uppskattar att företaget lyssnar på deras önskemål och ger bra support när det behövs. (100%) En liten nackdel är att vissa kunder kan uppleva att leveranstiden är något lång. (70%) Sammantaget är Like Ink ett pålitligt företag med bra kundtjänst. (95%)

Kommunikation

👍 5   👎 0

Like Ink har en enkel applikation och användning vilket uppskattas av många kunder (80%). Majoriteten är mycket nöjda med sin beställning och uppskattar den snabba och smidiga leveransen (75%). En annan positiv punkt är den snabba leveransen samt kvaliteten på tatueringarna (85%). Många kunder är även nöjda med den goda servicen och det trevliga bemötandet från Like Ink (90%). Sammanfattningsvis erbjuder Like Ink enkelhet, snabbhet, kvalitet och bra kundservice enligt kundernas recensioner.

Webbplats

👍 2   👎 0

Like Ink's webbplats verkar vara väldigt användarvänlig och enkel att navigera på, vilket uppskattas av användarna. Beställningar verkar också komma snabbt och kunderna är nöjda med produkterna de får. Det finns dock vissa rapporter om bristande kundservice och vissa tekniska problem på webbplatsen (20%). Sammantaget verkar det som att Like Ink erbjuder en bra upplevelse för de flesta användare, men det finns fortfarande utrymme för förbättring (80%).


Om Like Ink

Like Ink är ett företag som specialiserar sig på skapandet av unika och personliga trycksaker. Med fokus på kvalitet och kreativitet, har de blivit en ledande leverantör av specialdesignade produkter för företag och privatpersoner. Sedan starten har Like Ink etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen och har skapat en stark kundbas genom sin engagemang och dedikation till att leverera exceptionella trycksaker.


Kontaktinformation

🌐 likeink.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar