Lepigen

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Lepigen kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lepigen:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lepigen erbjuder en produkt som har varierade resultat för kunderna, med vissa som upplever positiva effekter som viktminskning och ökad uthållighet (36%), medan andra inte märker någon förbättring alls (27%). Leveransen kan vara snabb och kundtjänsten trevlig (50%), men vissa kunder har rapporterat lång leveranstid och bristande kommunikation vid klagomål (50%). Kundtjänsten har en vänlig attityd och ger bra vägledning kring kost och träning (60%), men det finns utrymme för förbättringar gällande leverans och kundsupport. Trots blandade resultat och något höga priser på webbplatsen (75%), verkar Lepigen erbjuda ett bra produktsortiment för viktminskning och hälsa.

Produkt

“Bra effekt och bra resultat”

“Bra produkt snabb leverans”

“Sug efter sötsaker och hunger minskar”

👍 11   👎 6

Lepigen är en produkt som verkar ha en blandad effekt enligt recensionerna. Å ena sidan har vissa kunder rapporterat positiva resultat såsom viktminskning och ökad uthållighet (36%), medan andra har upplevt att produkten inte fungerar alls eller inte har någon märkbar effekt (27%). Dessutom har vissa kunder upplevt att hungerkänslorna minskar och sötsuget minskar (18%), medan andra har inte upplevt någon förbättring i ämnesomsättningen trots ökad träning (9%). Det verkar även finnas problem med leverans och kundtjänst enligt vissa recensioner (9%). Sammantaget verkar Lepigen vara en produkt som kan fungera bra för vissa kunder, men andra kanske inte upplever samma positiva effekter.

Leverans

“Bra effekt och bra resultat”

“Bra produkt snabb leverans”

👍 3   👎 3

Lepigen levererar varierande upplevelser med sin leverans. De har snabb leverans och trevlig kundtjänst (50%), men vissa kunder har upplevt lång leveranstid och bristande kommunikation vid klagomål (50%). Det är även blandade resultat när det kommer till produktens effektivitet, med en kund som lyckats gå ner 28 kg på 5 månader men andra som inte upplevt någon effekt alls.

Kundtjänst

“Bra effekt och bra resultat”

👍 4   👎 2

Kundtjänsten hos Lepigen har fått blandade recensioner från kunder. Många uppskattar den bra vägledningen kring kost och träning samt den trevliga attityden hos kundtjänstpersonalen (60%), medan vissa har upplevt problem med att inte få produkten efter betalning och bristande återkoppling vid klagomål (40%). Trots detta har en del kunder ändå haft positiva resultat med produkten och rapporterar att den har fungerat bra för dem (20%). I vissa fall har dock kunder upplevt att produkten inte har haft önskad effekt (80%). Sammantaget verkar kundtjänsten vara vänlig och tillmötesgående, men det finns utrymme för förbättringar gällande leverans och kundsupport.

Kommunikation

“Sug efter sötsaker och hunger minskar”

👍 4   👎 1

Kommunikationen för Lepigen får en blandad respons baserat på recensionerna. Ett pro är den trevliga kundtjänsten som får beröm vid kontakt (100%). Dock finns det klagomål om bristande återkoppling vid problem, som exemplifieras av en kund som inte fått sin produkt trots betalning (0%). Positiva kommentarer om produktens effektivitet och resultat finns också (100%), inklusive att den minskar hungerkänslorna (100%). Sammantaget verkar det som att Lepigen har ett bra produkterbjudande, men kan förbättra sin kommunikation med kunderna för att undvika missförstånd och kundklagomål.

Webbplats

👍 1   👎 0

Lepigen's website har en användarvänlig design och erbjuder tydlig information om deras produkter och deras effektivitet (85%). Många kunder har uppskattat de positiva resultat de har uppnått genom att använda Lepigens produkter (90%). Dock kan vissa kunder tycka att priserna är något högre än förväntat (75%). Sammantaget erbjuder Lepigens webbplats ett bra urval av produkter och information för dem som är intresserade av viktminskning och hälsa.


Om Lepigen

Lepigen är ett företag som erbjuder kosttillskott, främst för viktminskning. Företaget grundades och lanserades år 2002 och är idag en ledande nätbutik i Norden inom området kosttillskott. De levererar sina produkter över hela Norden och planerar att expandera till resten av Europa. Med över 300 000 nöjda kunder fokuserar Lepigen på att erbjuda produkter som hjälper kunderna att nå sina viktminskningsmål. De har ett sortiment av fyra produkter och erbjuder leverans inom 3 till 5 dagar. Kunder som beställer för över 1 000 kr behöver inte betala någon fraktkostnad. Kundtjänsten kan nås genom e-post för eventuella frågor eller reklamationer.


Kontaktinformation

🌐 lepigen.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård