Lastbryggan

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Lastbryggan kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lastbryggan:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lastbryggan erbjuder välpackade produkter med snabb leverans och ett bra sortiment, men vissa kunder kan stöta på betalningsproblem och sprayen är vattendriven. Leveranstjänsten är effektiv och pålitlig med diskreta paket, men det finns vissa klagomål på betalningsproblem. Kundtjänsten är högt betygsatt med smidiga köp för de flesta kunder, även om en liten minoritet kan ha problem med betalningen. Kommunikationen hos Lastbryggan har blandade recensioner med vissa kunder som upplever betalningsproblem, medan andra tycker att processen är smidig och vissa nämner den vattendrivna sprayen.

Produkt

“Bra omdöme, gick smidigt”

👍 3   👎 2

Lastbryggans produkt har snabb och bra paketering (100%), diskreta paket och snabb leverans (100%), samt ett bra utbud (100%). Nackdelen är betalningsproblemet (50%) och att sprayen är vattendriven (50%). Overall är produkten välpackad, snabbt levererad och har ett bra sortiment, men det finns vissa problem med betalningen och sprayen.

Leverans

“Bra omdöme, gick smidigt”

👍 4   👎 1

Lastbryggan har en snabb och smidig leveransprocess med diskreta och välpacketerade paket, vilket uppskattas av många kunder (80%). Tyvärr har vissa kunder upplevt betalningsproblem, vilket kan vara en nackdel (20%). Sammantaget erbjuder Lastbryggan en pålitlig och effektiv leveranstjänst för sina kunder.

Kundtjänst

“Bra omdöme, gick smidigt”

👍 2   👎 1

Kundtjänsten på Lastbryggan får höga betyg med en brettäckande 75% positiva recensioner. Kunden kan förvänta sig ett smidigt och enkelt köp med endast en liten minoritet som eventuellt kan stöta på betalningsproblem.服务水平高,交易顺利,售后服务一流。

Kommunikation

“Bra omdöme, gick smidigt”

👍 1   👎 2

Lastbryggans kommunikation har blandade recensioner. En del kunder upplever betalningsproblem, medan andra tycker att processen är smidig. Deras vattendrivna spray nämns också av en recensent. Observera att 33.3% av kunderna upplever betalningsproblem, medan 33.3% tycker att processen är smidig och 33.3% nämner den vattendrivna sprayen.


Om Lastbryggan

Lastbryggan är en nätbutik som specialiserar sig på att sälja sexleksaker. Företaget grundades i Sverige år 1992 och lanserade sin e-handel år 1994. Förutom sin online närvaro driver de även en fysisk butik. Med flera personer på företaget som hanterar lager, kundtjänst och administrativa uppgifter, erbjuder Lastbryggan sina kunder en sökfunktion på sin hemsida för att hitta produkter, olika produktkategorier och guider för skötsel av produkter. Kundtjänsten kan nås genom telefon eller e-post, och eventuella reklamationer bör först hanteras av kundtjänsten.


Kontaktinformation

Box 355

53224 Skara

Sverige

📧 info@lastbryggan.se

☎ 051118900

🌐 www.lastbryggan.seKategorier

Nätbutiker | Erotikbutiker