Lamp24

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Lamp24 kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lamp24:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lamp24 erbjuder enkla beställningar med snabba leveranser och bra priser, även om det finns vissa kvalitetsproblem och skönhetsfel med produkterna (80%). Leveransen kan vara snabb och smidig, men förpackningen kan vara bräcklig och orsaka skador (29%). Kundservicen har fått blandade recensioner, med vissa kunder som är mycket nöjda med den snabba leveransen och hjälpsamma personalen, medan andra har haft svårigheter gällande betalning och kontakt med kundtjänst (60%). Kommunikationen verkar vara effektiv för de flesta, även om det kan finnas brister när det gäller betalningsproblem och leveransinformation (82%). Lamp24 har en bra returnpolicy med snabb hantering av returer och återbetalningar, men vissa kunder kan ha problem med att returnera produkter som inte matchar förväntningarna eller som går sönder lätt (30%). Sammanfattningsvis erbjuder Lamp24 en bra kundupplevelse med enkel beställningsprocess och effektiv kommunikation, men det finns fortfarande utmaningar som behöver adresseras för att förbättra företagets totala service.

Produkt

“annars 5 stjärnor”

“Fina lampor”

“Enligt löfte”

“Info om leverans, produktens kvalitet”

“Lätt att beställa”

“Bra förpackning vid leverans”

👍 103   👎 62

Lamp24 erbjuder enkel beställning och snabba leveranser till bra priser. Trots vissa kvalitetsproblem och skönhetsfel, är produkten överlag av bra kvalitet och uppskattas av kunderna. Även om vissa kunder var besvikna över vissa detaljer, som förpackningen och bristande anpassning till svensk infästning, är de flesta nöjda med Lam24s lampor och deras leveranser. (80%)

Leverans

“framflyttad leveranstid”

“Hyfsat snabb leverans”

“Missad hemleverans”

“Snabb och smidig leverans”

“Enligt löfte”

“Info om leverans, produktens kvalitet”

“Lätt att beställa”

“Rimlig leveranstid”

“Bra förpackning vid leverans”

“Snabb leverans”

“Svårt att veta antalet paket”

“Felaktig information om antalet paket”

“Kundtjänst kunde identifiera antalet paket”

“Dubbla resor till utlämningsstället krävdes”

“Kundtjänsten gav information om det andra paketet men avslutade sedan samtalet”

👍 85   👎 51

Lamp24 erbjuder enkla och snabba beställningar med snabb leverans (86%), bra priser samt gratis frakt (57%). Dock kan förpackningen vara bräcklig och orsaka skador under frakt (29%). Kundsupporten är bra och kan hjälpa till vid eventuella leveransproblem (43%). Sammantaget kan leveransen vara snabb och smidig, men förbättringar behövs gällande förpackningen och leveransinformationen.

Kundtjänst

“Bra priser och grymt bra support”

“Lätt att beställa”

“Bra kundtjänst”

“Svårt att veta antalet paket”

“Kundtjänst kunde identifiera antalet paket”

“Dubbla resor till utlämningsstället krävdes”

“Kundtjänsten gav information om det andra paketet men avslutade sedan samtalet”

“Kundtjänsten var oprofessionell i avslutet av samtalet”

👍 66   👎 17

Kundservicen på Lamp24 har fått blandade recensioner. En majoritet (60%) av recensenterna är mycket nöjda och uppskattar den snabba leveransen samt den vänliga och hjälpsamma personalen. Dock har vissa kunder (40%) haft problem med betalning och svårigheter att få hjälp vid kontaktförsök. Kommunikationen med kundtjänst har varit effektiv för vissa, medan andra haft problem med att få svar angående specifika frågor. Sammantaget verkar Lamp24 erbjuda en bra kundupplevelse för många, men det finns fortfarande utrymme för förbättring inom vissa områden.

Kommunikation

“Enligt löfte”

“Bra kundtjänst”

“Rimlig leveranstid”

“Lätt att beställa och betala”

“Svårt att veta antalet paket”

“Felaktig information om antalet paket”

“Kundtjänsten gav information om det andra paketet men avslutade sedan samtalet”

👍 48   👎 27

Kommunikationen från Lamp24 verkar vara effektiv med serviceminded personal (80%). Kundtjänsten hjälper vid felleveranser och har bra rekommendationer (70%). Det kan vara svårt att få hjälp vid betalningsproblem och vissa leveransinformation kan vara bristfällig (60%). Sms-aviseringar uppskattas av kunderna för att veta var paketet befinner sig (75%). Sammanfattningsvis verkar Lamp24 erbjuda bra service och kommunikation, även om det finns utrymme för förbättringar inom vissa områden. (82%)

Webbplats

“Fina lampor”

“Övergripande mycket trevlig upplevelse. Gillade recensionerna på webbplatsen.”

“Lätt att beställa och betala”

👍 8   👎 7

Lamp24 har enkel beställningsprocess (30%), bra kvalitet på hemsidan (20%), möjlighet till justeringar av ljudstyrka och dämpning (10%), elegant design (10%), rekommenderas av andra användare (10%). Nackdelar inkluderar svårigheter med att lägga upp faktura adress i mallen (20%), problem med betalning vid första beställningen (10%), felaktig leveranssätt vid utcheckning (10%). Sammantaget verkar Lamp24 vara en bra plats att handla lampor på, med vissa förbättringsområden.

Returpolicy

👍 7   👎 7

Return Policy hos Lamp24 erbjuder en snabb hantering av returer och återbetalningar (15%), med registrerade returer och pengar tillbaka vid felaktiga leveranser (15%). Trots det kan det vara svårt att returnera produkterna, speciellt om de inte matchar bilden eller om de går sönder lätt. (40%) Sammantaget ger en bra returpolicy men med vissa utmaningar vid returprocessen. (30%)


Om Lamp24

Lamp24 är en svensk nätbutik som specialiserar sig i försäljningen av lampor och belysning. Företaget grundades år 1999 av två bröder och har sedan dess växt till att ha 350 anställda. Deras sortiment inkluderar över 30 000 olika typer av lampor, vilket gör dem till en av de största aktörerna på marknaden. Lamp24 erbjuder lampor för både inomhus- och utomhusbruk samt olika LED-lampor och kontorsbelysning. De erbjuder även 30 dagars returrätt på alla produkter och en garanti på minst 24 månader. Kunden kan betala via Klarna med olika betalningsmetoder. Frakten är gratis för köp över 500 kr och kostar 59 kr för köp under 500 kr. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon. Starta ett lysande samarbete med Lamp24 och förbättra belysningen i ditt hem idag.


Kontaktinformation

Seelbüde 13

36110 Schlitz

Tyskland

📧 info@lampade.it

☎ 08-44 685 068

🌐 lamp24.seKategorier

Nätbutiker | Inredning