Kuben

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Kuben kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kuben:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kuben åtnjuter en hög kvalitetsprodukt och har snabba leveranser till södra Norrland, men har problem med felaktiga produkter och långa leveranstider. Kundtjänsten är blandad med beröm för bra service men klagomål på långsam returhantering. Kommunikationen är generellt bra men ibland bristfällig. Webbsidan kompenserar för felaktiga prisuppgifter och erbjuder en bra kundupplevelse. Returpolicyen är generös men kan vara långsam enligt vissa kunder. Totalt sett är Kuben en pålitlig leverantör med högkvalitativa produkter, men köpare bör vara medvetna om vissa potentiella problem innan de gör sina inköp.

Produkt

👍 2   👎 3

Kuben erbjuder en produkt av hög kvalitet med en klass Ledande. Tyvärr har vissa kunder stött på fel produkt (25%) och felaktig information om produktanvändning (25%), vilket kan vara avskräckande. Trots detta har Kuben visat sig vara generöst i att kompensera felaktiga prisuppgifter (50%). Det är dock viktigt att vara medveten om risken för att få fel produkt. Sammantaget är Kuben en pålitlig leverantör med en högkvalitativ produkt, men köpare bör vara försiktiga när de gör sina beställningar.

Leverans

👍 2   👎 4

Kuben har en snabb leverans till södra Norrland (100%) och supersnabb frakt (100%), vilket är ett stort plus för kunder som vill ha sina produkter snabbt. Dock har de långa leveranstider (100%) och problem med Klarna (100), vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Felaktig information om produktanvändning är också ett problem (100). Sammantaget rekommenderas det inte att beställa från Kuben (100%).

Kundtjänst

👍 2   👎 3

Kunden tjänsten på Kuben får blandade recensioner. Å ena sidan uppskattas kanonbra kundtjänst och sjukt bra service, men det finns även klagomål om långsam returhantering och problem med Klarna. Det rekommenderas inte att beställa från Kuben för alla (40% positiv, 40% negativ, 20% neutral).

Kommunikation

👍 1   👎 3

Kuben har en kanonbra kundtjänst som uppskattas av många kunder (75%), men brister i att ge korrekt information om produktanvändning vilket kan vara problematiskt (50%). Tyvärr har vissa kunder upplevt dålig kundtjänst och rekommenderar inte att beställa från företaget (25%).

Webbplats

👍 1   👎 0

Kuben's webbplats kompenserade fullt ut för en felaktig prisuppgift (100%), vilket visar på deras goda kundservice. Däremot kan prisuppgifterna vara felaktiga (50%) vilket kan vara förvirrande för kunder. Sammantaget erbjuder Kuben en bra upplevelse för kunder som behöver kompensation för eventuella felaktiga prisuppgifter.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Kuben har en långsam returhantering enligt vissa kunder (80%), vilket kan vara frustrerande för dem som vill returnera sina produkter snabbt. Det har även förekommit problem med Klarna betalningar (60%), vilket kan försvåra returprocessen för vissa kunder. Å andra sidan erbjuder Kuben en generös returpolicy med möjlighet att returnera produkter inom en rimlig tidsram (90%), vilket ger kunder trygghet i sitt köp.


Om Kuben

Kuben är en e-butik som säljer produkter för spabad och jacuzzin i Sverige. Företaget har varit verksamt i flera år och har sitt huvudkontor i Uppsala. Kundtjänst kan nås via e-post, telefon eller kontaktformulär på hemsidan. Kundreturer måste göras inom 14 dagar och kunden ansvarar för returkostnaderna. Leveranskostnader varierar beroende på beställningens storlek. Produkterna är uppdelade i olika kategorier och det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna.


Kontaktinformation

🌐 www.kuben.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest