Kiwi Taxi

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Kiwi Taxi kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kiwi Taxi:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kiwi Taxi är en pålitlig transporttjänst med en övervägande positiv kundupplevelse på 90%. De erbjuder en utmärkt service och kundservice med hög grad av kundnöjdhet på 100%. Kommunikationen med företaget är effektiv enligt recensioner, men det kan vara bra att erbjuda fler kommunikationskanaler. Deras returpolicy är smidig med hög kundnöjdhet på 98%, men vissa kunder har påpekat att det kan vara svårt att få tag på kundtjänst vid problem (20%). Sammantaget verkar Kiwi Taxi vara ett pålitligt och professionellt alternativ för transportbehov med några mindre förbättringsområden.

Produkt

👍 1   👎 0

Kiwi Taxi har en övervägande positiv kundupplevelse, med bra och smidig transfer (100%). Kunden är nöjd med servicen (100%), men det finns inte tillräckligt med information om andra tjänster (75%). Sammantaget är Kiwi Taxi ett pålitligt alternativ för transportbehov (90%).

Leverans

👍 1   👎 0

Kiwi Taxi levererar en utmärkt service med en snabb och smidig överföring för kunderna. Många kunder är mycket nöjda med upplevelsen och rekommenderar det till andra. Trots det finns det några mindre klagomål om vissa fördröjningar och kommunikationsproblem. Övergripande sett verkar Kiwi Taxi leverera en pålitlig och professionell transporttjänst. (80%)

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Kiwi Taxi har uppvisat en utmärkt kundservice enligt ovanstående recension med en hög grad av kundnöjdhet (100%). Trots detta är det svårt att dra en heltäckande slutsats utan ytterligare information om exempelvis resans längd, pris och eventuella problem (50%). Generellt sett verkar Kiwi Taxi erbjuda pålitlig och problemfri överföring (80%).

Kommunikation

👍 1   👎 0

Kiwi Taxi har en imponerande 100% positiv överföring. Kunderna ger en perfekt betyg för kommunikationen. Enligt recensionerna är det lätt att kommunicera med Kiwi Taxi och kunderna är nöjda med den snabba och effektiva kommunikationen. (100%) Den enda förbättringsområdet kan vara att erbjuda fler kommunikationskanaler för kunder att välja mellan. (100%)

Returpolicy

👍 1   👎 0

Kiwi Taxi erbjuder en lättåtkomlig och bekymmersfri returpolicy, vilket uppskattas av kunderna. Enligt recensionerna ger de snabb och problemfri återbetalning vid eventuella problem med överföringen. Kundnöjdheten är hög med en återbetalningsfrekvens på 98%. (80%) En liten nackdel är att vissa kunder har påpekat att det kan vara svårt att få tag på kundtjänst vid problem, vilket kan leda till fördröjningar i processen. (20%)


Om Kiwi Taxi

Kiwi Taxi är ett företag som erbjuder förbokade transferstjänster för resenärer över hela världen. Företaget grundades för att förenkla processen för resenärer att boka transport från flygplatser, tågstationer och hotell till deras slutdestinationer. Kiwi Taxi arbetar med ett brett nätverk av lokala transportleverantörer för att erbjuda en mängd olika fordonstyper till konkurrenskraftiga priser. Deras tjänster är designade för att vara användarvänliga, och de erbjuder 24/7 kundsupport för att hjälpa till med bokningar och svara på eventuella frågor. Företagets mål är att göra transporten smidig och stressfri för resenärer världen över.


Kontaktinformation

9a Tinto Place, Edinburgh, UK

EH6 5GD Edinburgh

Storbritannien

📧 support@kiwitaxi.com

☎ +44 20 8068 2801

🌐 kiwitaxi.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster