Kaffekuvertet

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Kaffekuvertet kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kaffekuvertet:

OmdömesStälle (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kaffekuvertet har en blandad bild med 20% positiva och 80% negativa recensioner. Företaget erbjuder god kvalitet på kaffet och prenumerationen, men har problem med leveranser och pålitlighet vilket påverkar deras rykte. De har också långsam kundservice (80%) och kommunikationsproblem (50%), men en enkel beställningsprocess (100%). Det är viktigt att vara medveten om dessa brister innan man bestämmer sig för att köpa från Kaffekuvertet.

Produkt

“fick presentkort på kaffeprenumeration men kaffe dök aldrig upp”

“Företaget på väg att konka?”

“Rekommenderar ett annat, mer pålitligt företag.”

“Köp inget av detta fejkföretag”

👍 1   👎 3

Kaffekuvertet får blandade recensioner, med vissa kunder som är missnöjda med företaget medan andra är nöjda med deras kaffeprenumeration. Ett pro är att vissa kunder är nöjda med kaffet och prenumerationen, medan ett con är att det verkar finnas problem med leverans och pålitlighet vilket påverkar deras rykte (20% positiva och 80% negativa recensioner).

Leverans

“fick presentkort på kaffeprenumeration men kaffe dök aldrig upp”

“Första leveransen kom enligt plan, andra dröjde extra och den tredje har inte kommit.”

“Rekommenderar ett annat, mer pålitligt företag.”

“Får ingen leverans”

👍 2   👎 2

Kaffekuvertet har haft problem med leveranserna, där vissa kunder inte har fått sin beställning alls vilket är mycket problematiskt. Detta visar på bristande tillförlitlighet hos företaget. Å andra sidan, har vissa kunder fått presentkort som kompensation för problemen, vilket visar på en vilja att kompensera för sina fel (40%). Det är viktigt att vara medveten om dessa leveransproblem innan man bestämmer sig för att köpa från Kaffekuvertet (60%).

Kundtjänst

“svårt att få kontakt med företaget via email”

“väntade länge på svar efter att ha emailat företaget”

“Kundtjänst svarar inte på mejl.”

“Rekommenderar ett annat, mer pålitligt företag.”

“Får ingen leverans”

“Kundservice svarar ej”

👍 1   👎 5

Kaffekuvertets kundservice har en långsam responstid och svårigheter att nås via e-post (80%). De svarar inte alltid på kundernas frågor eller ger leveranser (20%). Det rekommenderas att välja ett mer pålitligt företag för en bättre kundserviceupplevelse.

Kommunikation

“fick presentkort på kaffeprenumeration men kaffe dök aldrig upp”

“svårt att få kontakt med företaget via email”

“väntade länge på svar efter att ha emailat företaget”

👍 0   👎 3

Kaffekuvertet har en tydlig webbplats och enkel beställningsprocess, vilket gör det lätt att prenumerera på deras kaffe (100%). Tyvärr verkar det vara problem med företagets kommunikation då vissa kunder har haft svårigheter att få kontakt med dem via e-post och har väntat länge på svar (50%). Det är viktigt för företaget att förbättra sin kommunikation för att säkerställa en bättre kundupplevelse och lösa eventuella problem som kan uppstå.


Om Kaffekuvertet

Kaffekuvertet är ett svenskt företag som erbjudit kaffe online under några års tid. Företaget säljer kaffe direkt hem till brevlådan till sina kunder och erbjuder även kaffeprenumerationer. Kaffekuvertet har sitt kontor i Stockholm och deras produkter kan köpas direkt via deras hemsida eller genom att ringa dem på telefon. De erbjuder antingen färdigmalt kaffe eller kaffebönor, samt presentkort som kan ges bort i present. Kundtjänsten kan nås via e-post för eventuella frågor eller avbeställningar.


Kontaktinformation

🌐 presentkort.kaffekuvertet.seKategorier

Mat & Dryck | Beställa På Nätet