justincase

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för justincase kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för justincase:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Justincase erbjuder en enkel och smidig process för att teckna försäkringar online med hög kvalitet (80%) och snabb service (85%). Tjänsten är mycket användarvänlig (95%) och ger förtroende (80%), även om vissa kunder upplever vilseledande kundrepresentation (60%). Kundservicen är snabb och hjälpsam (85%), och hemsidan är användarvänlig med konkurrenskraftigt pris (70%). Sammantaget ger företaget en högklassig och enkel upplevelse för användarna.

Produkt

👍 28   👎 1

justincase erbjuder en lätt och smidig process för att teckna försäkringar online (90%), med bra kvalitet (80%) och snabb service (85%). Produkten ger förtroende (80%) och är användarvänlig med ett bra pris (75%). Tjänsten är mycket smidig (95%) och enkel att använda jämfört med andra försäkringsbolag (80%). Det finns även snabb återkoppling vid funderingar (90%). En del upplever dock att kundrepresentationen är vilseledande (60%). Totalt sett verkar produkten vara enkel, smidig och prisvärd för användarna.

Leverans

👍 18   👎 1

Leveransen av justincase får höga poäng för sin snabba och smidiga service, enkel sign-up process och snabb handläggningstid. Dock finns det några klagomål om lång handläggningstid, men överlag är det en snabb och enkel upplevelse för kunderna (70%).

Kundtjänst

“Mycket bra :)”

👍 38   👎 4

Kundservicen på justincase får högt betyg för att vara snabb, vänlig och hjälpsam (85%). Kunderna uppskattar den personliga kontakten med grundaren och känner förtroende för produkten (80%). Trots vissa tvivel om företagets integritet och etik, är servicen bra och enkel enligt recensionerna (75%). Sammantaget ger kunderna Justincase en högklassig och smidig upplevelse med sin kundtjänst (90%).

Kommunikation

“Mycket bra :)”

👍 27   👎 5

Kommunikationen hos justincase får en blandad recension från kunderna. Å ena sidan uppskattas den snabba och smidiga servicen, vänliga kundservicen och bra information och stöd som erbjuds (85%). Å andra sidan finns det klagomål om oklar identitet och misvisande kundrepresentation (15%). Sammantaget verkar det vara en användarvänlig tjänst med effektiv kommunikation, även om vissa kunder har haft negativa upplevelser.

Webbplats

“Enkelt gränssnitt”

👍 17   👎 3

Justincase website har en användarvänlig och lätt att använda plattform för att teckna försäkringar online, vilket ger en högklassig och enkel upplevelse för användarna. Informationen på hemsidan är bra och priset är konkurrenskraftigt. Processen är enkel och smidig utan för många frågor att svara på, vilket gör det till ett prisvärt alternativ jämfört med andra försäkringsbolag. Även appen är enkel och smidig att använda vilket ger en bra användarupplevelse för användarna. Tyvärr finns det misstankar om företagsintegritet och etik, vilket kan göra vissa användare tveksamma. (70%)


Om justincase

Justincase är ett försäkringsbolag som fokuserar på livförsäkringar. Bolaget grundades av Björn Häggelin år 2017 och erbjuder moderna och trygga livförsäkringar anpassade efter dagens behov. Justincase strävar efter att skapa en tryggare framtid för sina kunder genom att erbjuda höga försäkringsbelopp och konkurrenskraftiga priser. De har investerat mycket tid och resurser i att utveckla en smidig digital teckningsprocess för att göra det enkelt för kunderna att skaffa en livförsäkring utan krångel. Genom att erbjuda individuella och grupplivförsäkringar vill Justincase ge sina kunder möjlighet till hög ekonomisk trygghet. Besök Justincase för att läsa och dela recensioner och erfarenheter för att skapa transparens och förtroende inom försäkringsbranschen.


Kontaktinformation

🌐 justincase.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik