JuridiskaDokument

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för JuridiskaDokument kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för JuridiskaDokument:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. JuridiskaDokument är ett utmärkt val för de som behöver högkvalitativa juridiska dokument till ett bra pris med en utmärkt kundservice, snabb och pålitlig kommunikation, och en användarvänlig hemsida. En nackdel kan vara det begränsade utbudet jämfört med andra tjänster, men övergripande sett ger företaget en mycket hög kundnöjdhet och rekommendationsnivå. (95%)

Produkt

“Rekommenderar starkt!”

👍 3   👎 0

JuridiskaDokument är mycket prisvärt och kan rekommenderas med fem stjärnor utan tvekan. (100%) De erbjuder högkvalitativa juridiska dokument till ett bra pris. (100%) En nackdel kan vara att utbudet av dokument är begränsat jämfört med andra tjänster. (50%) Sammantaget är det ett utmärkt val för de som behöver juridisk hjälp till ett bra pris. (100%)

Kundtjänst

“Rekommenderar starkt!”

“Bra kundservice”

“Mycket prisvärt”

👍 3   👎 0

JuridiskaDokument har en utmärkt kundservice enligt många nöjda kunder, med snabba svar och support som får en stor eloge och rekommendation. Baserat på de recensioner som nämnts ger de utan tvekan fem stjärnor. (100%)

Kommunikation

“Rekommenderar starkt!”

👍 3   👎 0

JuridiskaDokument har fått positiv feedback för sin snabba svarstid och support (100%), vilket ger en känsla av pålitlighet och professionalism. Kunden ger också en stark rekommendation och betyg på fem stjärnor (100%), vilket tyder på hög kundnöjdhet. En eloge ges för den goda service och kommunikation som företaget erbjuder (100%).

Webbplats

“Mycket prisvärt”

👍 1   👎 0

JuridiskaDokuments hemsida är användarvänlig och erbjuder ett brett utbud av juridiska dokument. Kundsupporten är snabb och professionell. (100%) Hemsidan är lätt att navigera och dokumenten är tydliga och lätta att fylla i. (90%) Enkel process att köpa och ladda ner dokument. (95%) Vissa dokument kan vara lite dyra, men priset speglar kvaliteten. (85%) Sammanfattningsvis är JuridiskaDokuments hemsida en pålitlig resurs för juridiska dokument med snabb och effektiv kundsupport. (95%)


Om JuridiskaDokument

JuridiskaDokument är en Juristbyrå baserad i Malmö, Sverige. De erbjuder juridiska dokument online, såsom gåvobrev, testamente, köpeavtal, skuldebrev och arvskifte. Företaget består av tre medarbetare och erbjuder sina tjänster både genom sitt fysiska kontor i Malmö och online via sin hemsida. Kunden kan betala för dokumenten via Klarna och kontaktar kundtjänsten genom e-post eller livechatt på hemsidan. Företaget erbjuder även möjligheten att lämna in reklamationer. Tycker du om produkterna? Skriv en recension och dela din upplevelse med JuridiskaDokument.


Kontaktinformation

🌐 juridiskadokument.nuKategorier

Tjänster | Postningstjänster