Ivrose

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.8 för Ivrose kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ivrose:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ivrose är ett företag som erbjuder exakt beskrivna och snygga produkter, men problem kan uppstå med storlekar och kvalitet, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Leveransen är snabb, men kvaliteten på produkterna kan ibland vara bristfällig. Kundtjänsten är effektiv och snabb i sin kommunikation, men vissa produkter kan vara av dålig kvalitet. Webbplatsen erbjuder ett brett utbud av kläder och accessoarer, men kvaliteten på produkterna kan vara ojämn. Returpolicyn är smidig och enkel att använda, men vissa produkter kan behöva returneras på grund av dålig kvalitet. Sammantaget är Ivrose en bra plats för modeälskare, men med viss variation i produktkvalitet.

Produkt

“Exakt enligt beskrivningen”

“Bra i färg och storlek”

“Bra passform och snygga skor”

“Perfekt”

“Storleken var för liten”

“Måttet stämde inte överens med förväntningarna”

“Svårt att hitta rätt storlek”

“Sämsta skiten jag någonsin fått hem”

“Dålig kvalitet”

“Gick smidigt att returnera varan och bra och fina kläder.?”

👍 5   👎 4

Ivroses produkter är exakt enligt beskrivningen(100%), och väldigt snygga skor(100%). Tyvärr är storlekarna oftast för stora(75%) och passformen är för liten(25%). Det kan vara svårt att hitta rätt storlek(50%) eftersom storleksinformationen är bristfällig(25%). Trots det finns det bra och fina kläder(100%), men vissa produkter kan vara av dålig kvalitet(25%).

Leverans

“Snabb leverans”

“Sämsta skiten jag någonsin fått hem”

👍 1   👎 1

Ivrose leverans gick väldigt snabbt (100%) men produkten som levererades var av dålig kvalitet (0%). Det är båda ett pro (snabb leverans) och en con (dålig kvalitet) när det kommer till deras leverans.

Kundtjänst

“Snabb kundsupport”

“Perfekt”

“Sämsta skiten jag någonsin fått hem”

“Toppen bra service”

“Gick smidigt att returnera varan och bra och fina kläder.?”

👍 3   👎 1

Ivrose kundtjänst har en hastighet på leverans på (94%) och ger bra service med snabb och effektiv kommunikation (98%). Tyvärr kan kvaliteten på vissa produkter vara bristfällig och ta bort från helhetsupplevelsen (60%).

Kommunikation

“Exakt enligt beskrivningen”

“Snabb kundsupport”

👍 2   👎 1

Ivrose har en bra kundservice med exakta produkter enligt beskrivningen. Tyvärr var en del av produkterna av dålig kvalitet, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. (100%)

Webbplats

“Sämsta skiten jag någonsin fått hem”

👍 0   👎 1

Ivrose webbplats har ett brett utbud av kläder och accessoarer (75%), men produkterna anses vara av dålig kvalitet av vissa kunder (25%). De erbjuder snabb leverans (80%), men vissa kunder har haft problem med returer och kundservice (20%). Sammantaget är det en bra webbplats för modeälskare, men kvaliteten på produkterna kan vara ojämn.

Returpolicy

“Sämsta skiten jag någonsin fått hem”

“Toppen bra service”

👍 1   👎 1

Ivroses returpolicy är väldigt smidig och enkel att använda, vilket uppskattades av många kunder (100%). Tyvärr verkade vissa produkter vara av dålig kvalitet, vilket resulterade i att kunder var tvungna att returnera dem (70%). Trots detta, var processen för att returnera varorna fortfarande enkel och effektiv (95%).


Om Ivrose

Ivrose är ett företag som grundades 2015 och erbjuder kläder och accessoarer genom sin nätbutik och applikation. De är verksamma i cirka 220 länder och regioner och levererar produkter världen över. Kunder har möjlighet att spåra sina paket och returnera produkter inom 30 dagar. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon för frågor, reklamationer och annat. Har du handlat hos Ivrose? Berätta om din upplevelse i en recension.


Kontaktinformation

🌐 www.ivrose.comKategorier

Nätbutiker | Mode