iVisa

22 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för iVisa kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iVisa:

TrustPilot (22)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iVisa-websidan har enkel och smidig hantering (88%), är lätt att fixa (92%) och att fylla i ansökan (90%). Toppenbra service och sida med mycket bra kundupplevelse. Dock finns det några recensioner som tycker att plånboken är svår att fylla (10%). StorFyndet.se ger tummen upp för iVisa, vilket visar att företaget har bra rykte och kundnöjdhet.

“Bra”

“Mycket bra”

“Enkel och smidig hantering”

“Utmärkt”

👍 9   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Dung anh Pham - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra
  • Mycket bra

Theressa Thuy Dang - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Effektiv och trevlig kundservice
  • Snabb leverans
  • Enkel och smidig hantering