Ivana Helsinki

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Ivana Helsinki kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ivana Helsinki:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ivana Helsinki erbjuder högkvalitativa produkter med fina detaljer och materialval (90%), men priser kan vara något högre än genomsnittet (10%). Leveransen är snabb och paketen är välskyddade och snyggt inslagna (100%), men saknar spårningsnummer (50%). Kundtjänsten har varit berömd för sin vänlighet och hjälpsamhet (85%), men har haft problem med att förlora kontakten med kunderna (15%). Kommunikationen kan vara bristfällig med saknade track & trace-nummer och nödvändig information i mejl (55%), men varumärkets unika och intressanta stil kan locka vissa kunder (10%). Overall, Ivana Helsinki erbjuder högkvalitativa produkter och vänlig service, men kan behöva förbättra sin kommunikation och prisstrategi för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 1   👎 0

Produkten från Ivana Helsinki har en lækker kvalitet med fina detaljer och materialval, vilket får den att kännas lyxig och hållbar. (90%) Dock kan priset vara något högre än genomsnittet för liknande produkter på marknaden. (10%) Overall, en högkvalitativ produkt som passar den som värdesätter unika design och hållbarhet.

Leverans

👍 2   👎 1

Ivana Helsinki erbjuder snabb leverans med välskyddade paket (100%), men tyvärr saknas spårningsnummer för försändelser (50%). Paketen är snyggt inslagna för en trevlig upplevelse vid mottagande (100%).

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Ivana Helsinki's Kundservice har enligt recensioner haft problem med att förlora kontakten med kunden (15%), vilket kan vara frustrerande för vissa. Å andra sidan har de fått beröm för att de är vänliga och hjälpsamma när de väl är i kontakt med kunderna (85%), vilket skapar en positiv upplevelse för dem som får hjälp.

Kommunikation

👍 0   👎 4

Ivana Helsinki har en dålig kommunikation enligt flera kunder, vilket resulterar i att inget track & trace nummer tillhandahålls (25%), brist på nödvändig information i mejl (30%) och förlorad kontakt med kunder (45%). Trots detta genomsyras varumärket av en unik och intressant stil som kan vara attraktiv för vissa kunder (10%).


Om Ivana Helsinki

Ivana Helsinki är ett finskt mode- och designföretag grundat år 1998 av syskonen Paola och Pirjo Suhonen. Företaget är känt för sina unika, personliga och ofta konstnärligt utformade klädeskollektioner som framhäver nordisk melankoli blandat med starka färger och mönster. Ivana Helsinki har också utvidgat sitt sortiment till att inkludera inredningsartiklar och textilier, och har därigenom etablerat sig som ett livsstilsvarumärke. Dess identitet präglas av en stark berättelsebaserad design, där varje kollektion berättar en egen historia. Företaget har uppnått internationell uppmärksamhet och stark närvaro på modescener i Europa, Asien och Nordamerika.


Kontaktinformation

🌐 www.ivanahelsinki.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Inredning