Ivalo

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Ivalo kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ivalo:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ivalo är en företag med ett brett urval av äkta och högkvalitativa produkter (80%), men det finns problem med leveransen som innebär risk för identitetsstöld och olegitima webbplatser (10%). Kundservicen är bristfällig och behöver förbättras för att öka förtroendet hos kunderna (20%). Kommunikationen har också haft problem med integritet och säkerhet, men det finns potential för förbättring om säkerhetsåtgärder stärks (60%). Webbplatsen får blandade recensioner med kritik för imitation av andra webbplatser och högre priser än konkurrenter, men användarvänligt gränssnitt och ett stort urval av produkter (90%). Sammantaget erbjuder Ivalo en trevlig shoppingupplevelse men behöver arbeta på att förbättra integriteten, säkerheten och prissättningen.

Produkt

👍 0   👎 3

Ivalo har en tydlig översikt över vilka företag som säljer äkta produkter och vilka som säljer kopior. De har ett brett urval av varumärken och produkter av hög kvalitet. Även om vissa kopior kan finnas, är det upp till kunden att vara medveten om vilka företag de handlar från. (80%)

Leverans

👍 0   👎 2

Delivery of Ivalo har allvarliga problem med försök till identitetsstöld och olegitima webbplatser, vilket resulterar i en pålitlighetsnivå på endast 10%. Trots detta kan det fortfarande vara ett alternativ för vissa om de är villiga att ta risken.

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Ivalos kundservice får bara 20% positiva recensioner, med kunder som klagar på att webbplatsen inte är legitim och försöker lägga till deras detaljer till någon annans konto. Det är viktigt att förbättra kundservicen för att öka förtroendet hos kunderna och lösa problemen effektivt.

Kommunikation

👍 0   👎 2

Ivalos kommunikation har enligt recensioner haft problem med integritet och säkerhet, vilket ger upphov till oro hos användarna. Många har rapporterat att webbplatsen inte verkar legitim (50%) och att det förekommer försök att lägga till användares detaljer på andra konton (75%). Trots detta verkar det finnas potential för förbättring inom kommunikationsområdet om säkerhetsåtgärder förstärks och användarnas integritet garanteras (60%).

Webbplats

👍 0   👎 1

Ivalo's website gets mixed reviews from users, with some saying it tries to imitate another website (50%), while others appreciate its user-friendly interface and easy navigation (80%). The website offers a wide selection of products (90%), but some users find the prices to be higher than competitors (70%). Overall, Ivalo's website offers a pleasant shopping experience but could improve in terms of originality and pricing.


Om Ivalo

Ivalo är en svensk modeplattform som erbjuder ett nätverk för modebranschen där designers, inköpare och influencers kan samarbeta och upptäcka nya och unika varumärken. Företaget grundades år 2017 med syftet att främja hållbart mode och öka medvetenheten kring hållbara varumärken. Genom att erbjuda en plattform för små och oberoende designers att nå en större publik, strävar Ivalo efter att göra hållbart mode mer tillgängligt för konsumenter.


Kontaktinformation

🌐 ivalo.comKategorier

Nätbutiker | Mode