Iron Panda

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.6 för Iron Panda kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Iron Panda:

TrustPilot (16)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Iron Panda's Return Policy har blandade recensioner. Vissa kunder har haft problem med att få en full återbetalning (42%), medan andra har fått en delvis återbetalning (17%). Det har också varit klagomål på att återbetalningsprocessen är långsam (27%) och att produkternas kvalitet inte lever upp till förväntningarna (14%). Trots detta verkar det finnas en viss flexibilitet i att erbjuda delvis återbetalning, vilket kan vara till nytta för vissa kunder (19%).

“Plaggens passform var inte bra”

“Försök att ge mig en delvis återbetalning”

“Mottog en otillfredsställande produkt”

“Långsam återbetalningsprocess”

👍 0   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

carol clark - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Leveranstiden var lång
  • Plaggens passform var inte bra
  • Dålig kundtjänst
  • Försök att ge mig en delvis återbetalning

Kurt. Lawrence - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mottog en otillfredsställande produkt
  • Felbeskrivning av produkten
  • Långsam återbetalningsprocess