Inkeurope

13 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Inkeurope kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Inkeurope:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Inkeurope erbjuder ett brett urval av produkter till bra priser och snabb leverans (60%). Produkterna har fungerat bra för många, trots vissa klagomål om ojämn vätskemängd i färgpatronerna och lång väntetid på bläck (50%). Beställningsprocessen och supporten anses vara utmärkta (80%), men det kan uppstå problem med PostNord för vissa kunder (60%). Trots viss förvirring kring produktens kompatibilitet, uppskattas kvaliteten och många rekommenderar Inkeurope till 100% (70%). Sammantaget är Inkeurope ett seriöst företag med hjälpsam personal och en övergripande bra erfarenhet.

Produkt

“Gode produkter til prisen”

“Snabbt och enkelt”

“Lätt att beställa via hemsidan”

“Snabb leverans bra priser och kvalitet på beställda varor”

“Bra produkter”

“Produkten fungerar i skrivaren”

“Snabbt”

“Rekommenderar fel produkt”

👍 74   👎 23

Inkeurope erbjuder ett brett urval av produkter till bra priser och med snabb leverans (60%). Trots vissa klagomål om ojämn vätskemängd i färgpatronerna och lång väntetid på bläck, har produkterna fungerat bra för många användare (50%). Beställningsprocessen anses vara utmärkt och supporten är effektiv vid eventuella problem (80%). Trots viss förvirring kring produktens kompatibilitet uppskattas kvaliteten av produkterna och många rekommenderar Inkeurope till 100% (70%).

Leverans

“Billigt”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabbt och enkelt”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans bra priser och kvalitet på beställda varor”

“Lång leveranstid”

“Tog alldeles för lång tid att få leverans”

“Två veckor är inte acceptabelt för mig”

“Bra leverans”

“Snabb service”

“Levererades nästan i tid”

“Snabbt”

👍 57   👎 69

Inkeurope erbjuder snabb leverans (33%), bra priser och kvalitet på beställda varor. Tyvärr kan förseningar och problem med PostNord förekomma, vilket kan leda till långa leveranstider och behov av att hämta ut paket själv. Även om köpprocessen fungerar bra, så kan bristande leveransinformation och långa väntetider på bläck vara potentiella problem. Sammantaget har vissa kunder haft en dålig upplevelse med leveranstiden och problemen med PostNord.

Kundtjänst

“Uppskattas”

“Snabb service”

“Tar ej ansvar och byter ut”

👍 30   👎 20

Inkeurope har snabb och effektiv kundtjänst, som löser problem snabbt och smidigt (80%). De har bra säljare och en utmärkt köpprocess (90%), vilket leder till nöjda kunder och rekommendationer till 100% (100%). Dock kan det vara problem med PostNord som kräver att kunderna hämtar ut paket själva, vilket leder till en del dåliga upplevelser (60%). Trots detta är Inkeurope ett seriöst företag med hjälpsam personal och en övergripande bra erfarenhet.

Kommunikation

“Lätt att beställa via hemsidan”

👍 18   👎 32

Kommunikationen hos Inkeurope kan vara ojämn med viss fördröjning i informationen och svårigheter att få svar via mail, men samtidigt har vissa kunder upplevt att hela köpprocessen fungerar utmärkt. Det finns även klagomål på lång leveranstid och bristande kommunikation angående leveransinformation, men vissa har även uppskattat den snabba leveransen och tydlig kommunikation via app istället för sms från Postnord. Totalt sett verkar det finnas en del förbättringsområden när det gäller kommunikationen hos Inkeurope. (63%)

Webbplats

“Lätt att beställa via hemsidan”

“Lätt och smidigt att beställa”

👍 10   👎 1

Efter att ha gått igenom recensionerna kan vi konstatera att Inkeuropes webbplats erbjuder en lätt och smidig beställningsprocess med en användarvänlig design (70%). Vissa kunder har dock blivit hänvisade till en app istället för att använda vanliga sms, vilket kan vara en nackdel för vissa användare (30%). Sammantaget verkar majoriteten av kunderna vara nöjda med köpupplevelsen på webbplatsen.

Returpolicy

👍 3   👎 1

Inkes returneringspolicy är bra då de erbjuder en enkel och smidig köpprocess (75 %) samt snabb leverans (80 %). En nackdel är att de inte inkluderar en påse för återbruk av tomma färgkassetter (60 %). Det är även positivt att de har ett bra utbud av produkter så att man inte behöver köpa en ny skrivare (70 %). Totalt sett verkar Inkes returpolicy vara tillfredsställande för de flesta kunder.


Om Inkeurope

INK Europe är ett företag som säljer bläck och printerrelaterade produkter till kunder i Europa. De har lång erfarenhet inom branschen och erbjuder konkurrenskraftiga priser genom att sälja produkterna utan mellanhänder. Deras produktsortiment inkluderar bläckpatroner, skrivare, annat kontorsmaterial samt lasertoners. Kunden kan enkelt hitta önskade produkter genom sökfunktionen på deras hemsida. Leveranserna hanteras av antingen Schenker eller Postnord med en fraktavgift på 39 kronor. Leveranstiden är vanligtvis mellan 1-3 vardagar. Kunden har 30 dagar på sig att returnera en vara om så önskas. Kundtjänsten kan kontakts via e-post för eventuella frågor eller reklamationer.INK Europe uppmuntrar sina kunder att lämna recensioner om sin köpupplevelse.


Kontaktinformation

🌐 www.inkeurope.euKategorier

Nätbutiker | Elektronik