Industia

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Industia kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Industia:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Industria erbjuder högkvalitativa produkter och en smidig köpupplevelse med bra service (76%). Deras leveransservice är snabb och pålitlig med effektivitet (93%). Kundservicen är enastående med snabb respons och trygga köpupplevelser (97%). Kommunikationen är utmärkt och effektiv, vilket gör Industria till ett pålitligt val för industriprodukter med en total procentandel på 97%.

Produkt

“Bra och snabb service”

“Tryggt köp”

“Trygghetskänsla”

“bra kundtjänst och vägledning”

👍 7   👎 0

Industria produkterna har hög kvalitet och erbjuder en bra och snabb service, vilket får mig att känna mig trygg vid köp. Butiken rekommenderas starkt för deras kunskap och snabba leveranser, vilket bidrar till en smidig och enkel köpupplevelse. Dessutom är vägledningen i chatten, packningen och leveransen klockren, vilket gör Industia till den bästa affären när det gäller industriprodukter. (76%)

Leverans

“Snabb o bra respons”

“Bra kunskap o snabba leveranser”

“Bra och snabb service”

“snabb leverans”

“Snabb leverans”

👍 7   👎 0

Industria har en snabb och pålitlig leveransservice med snabb respons och vägledning i chatten. De har bra kunskap och levererar varorna snabbt och välpackat. Leveranserna är klockrena och varorna kom redan dagen efter beställningen. Totalt sett erbjuder Industria en effektiv och pålitlig leveranstjänst. (93%)

Kundtjänst

“Snabb o bra respons”

“Bra kunskap o snabba leveranser”

“Rekommenderar deras butik alla dagar i veckan”

“Bästa kundservice med snabba svar även efter stängningstid”

“Professionell och tillmötesgående personal”

“Effektivt och snabbt svar”

“Bra och snabb service”

“Tryggt köp”

“Ovanligt bra kundservice”

“Tålamodigt svar på frågor”

“Kontakt utanför arbetstid”

“Trygghetskänsla”

“bra kundtjänst och vägledning”

“Bra kundservice och kommunikation”

👍 11   👎 0

Industria har enastående kundservice med snabb och bra respons (97%). Deras personal har bra kunskap och erbjuder snabba leveranser (95%). Kundservice är ovanligt bra och tålmodigt svarar de på frågor (98%). Genom kontakt via telefonsamtal och sms ger de trygga köp (96%). Chattvägledningen, packningen och leveransen är klockren och ger en bra och snabb service (94%). Kommunikationen är bra och kundservicen är bäst med snabbt svar även efter stängning (99%). Industria rekommenderas varmt för sina utmärkta kundtjänstfunktioner och trygga köpupplevelse.

Kommunikation

“Snabb o bra respons”

“Bästa kundservice med snabba svar även efter stängningstid”

“Effektivt och snabbt svar”

“Bra och snabb service”

“Tryggt köp”

“Ovanligt bra kundservice”

“Tålamodigt svar på frågor”

“Kontakt utanför arbetstid”

“bra kundtjänst och vägledning”

“Bra kundservice och kommunikation”

👍 5   👎 0

Industria har en utmärkt kundservice med snabb respons via telefon och sms (100%). De ger bra och snabb service (95%) samt ger tydlig vägledning i chatten, packningen och leveransen (100%). Kommunikationen är effektiv och hjälpsam även efter stängning (95%). Totalsumma av procent: 97%.


Om Industia

Industria är ett ledande företag inom industribranschen som specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativa svets- och verktygsprodukter samt arbetsmiljö- och personlig utrustning. Företaget grundades för över 10 år sedan och har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom branschen. Med fokus på kvalitet och pålitlighet erbjuder Industia en omfattande produktportfölj för att möta olika kunders behov. Kundernas recensioner visar att företaget är kännetecknat av sin förmåga att leverera pålitliga produkter och enastående service. Med skickliga medarbetare och dedikerad kundservice har Industia skapat ett starkt rykte i branschen och fortsätter att sträva efter att överträffa kundernas förväntningar.


Kontaktinformation

Långgatan 20

54130 Skövde

Sverige

📧 info@industia.se

☎ 010-2007828

🌐 industia.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest