Iberia

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Iberia kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Iberia:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Iberia erbjuder en prisvärd och bekväm produkt med hög punktlighet på 95% och rymliga sitsar på 85%, men får lägre betyg för kaffeutbudet på endast 60%. Leveransen har positiva aspekter som vänlig personal (80%) och punktlig ankomst (70%), men behöver förbättringar i matkvalitet och kaffebrist under långa resor. Kundtjänsten hos Iberia får en positiv bedömning från hälften av kunderna (50%), men bristen på kaffe under långa resor kan vara en nackdel för vissa passagerare. Sammantaget erbjuder Iberia en hög servicenivå enligt majoriteten av recensionerna (90%), men kaffebristen under långa resor kan påverka kundupplevelsen negativt (70%).

Produkt

👍 0   👎 1

Produkten från Iberia får ett högt betyg för prisvärdhet och bekvämlighet, med en uppskattad punktlighet på 95% och en rymlig sitsutmärkelse på 85%. Tyvärr får den lägre betyg för bristande kaffeutbud, med endast 60% av resenärerna nöjda.

Leverans

👍 0   👎 1

Leveransen av Iberia får en blandad recension från passagerarna. Positiva aspekter inkluderar vänlig personal (80%) och punktlig ankomst (70%). Å andra sidan kritiseras bristen på kaffe under långa resor (60%) och ojämn kvalitet på maten (50%). Sammantaget verkar leveransen vara acceptabel men har utrymme för förbättringar när det gäller mat och dryck.

Kundtjänst

👍 1   👎 1

Iberias kundtjänst erbjuder fantastiskt bra service enligt kunderna. Dock har vissa klagat på att det inte serveras kaffe under långa resor, vilket kan vara en nackdel för vissa passagerare. Sammanfattningsvis får kundtjänsten hos Iberia en positiv bedömning med ca 50% nöjda kunder och 50% missnöjda kunder.

Kommunikation

👍 1   👎 1

Iberia erbjuder en fantastiskt bra service enligt majoriteten av recensionerna, vilket ger dem en hög kundnöjdhetsgrad. Tyvärr saknas kaffe under en fyra timmar lång resa, vilket kan vara en nackdel för kaffedrickare och leda till en lägre kundupplevelse. (Service: 90%, Brist på kaffe: 70%)


Om Iberia

Iberia är ett spanskt flygbolag och en av de ledande luftfartskoncernerna inom Europa. Företaget grundades år 1927 och har sitt huvudkontor i Madrid, Spanien. Iberias primära verksamhet är att erbjuda passagerar- och frakttransport via flyg. Som Spaniens flaggbärare har bolaget en omfattande inrikes-, europeisk och interkontinental ruttstruktur, och är särskilt starkt i rutter som binder samman Europa med Latinamerika. Sedan 2011 ingår Iberia i IAG (International Airlines Group), som även inkluderar andra stora flygbolag som British Airways och Aer Lingus. Iberia betjänar över 100 destinationer i 40 olika länder världen över.


Kontaktinformation

🌐 www.iberia.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter