Hugo Boss

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Hugo Boss kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hugo Boss:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hugo Boss erbjuder produkter av bra kvalitet med en hög passform och stil, men kundservicen och leveransprocessen har brister och kan vara problematiska. Många kunder funderar på att byta leverantör på grund av negativa erfarenheter. Det kan vara ett bra val för dem som prioriterar kvalitet och stil, men vissa konsumenter rekommenderar inte att beställa från dem. Hugo Boss webbplats erbjuder ett brett utbud av modeprodukter av varumärkeskvalitet, men problem med återbetalning och betalning via Klarna kan leda till en frustrerande köpupplevelse. Sammantaget kan Hugo Boss vara ett bra val för dem som är beredda att ta risken med eventuella problem i kundtjänst och leveransprocessen (+ 10%).

Produkt

“Vägrade reklamera tröjan och ge pengarna tillbaka”

“Pengarna skulle sättas in på Hugo Boss konto men fanns inte där senare”

“Kommer aldrig mer att handla deras produkter”

👍 5   👎 8

Hugo Boss erbjuder produkter av bra kvalitet (60%), med primär passform och utseende (80%). Kundservicen och pålitligheten kan dock vara bristfällig, med problem som skador på produkter (40%) och svårighet att få återbetalning istället för kredit (20%). Många kunder funderar på att byta leverantör på grund av dessa negativa erfarenheter (40%). Sammantaget kan Hugo Boss vara ett bra val för dem som prioriterar kvalitet och stil, men vissa konsumenter rekommenderar inte att beställa från dem (20%).

Leverans

👍 0   👎 6

Hugo Boss leverans fick lågt betyg med endast 20% positiva omdömen på grund av lång väntetid för återbetalning, utebliven leverans av kläderna och skador på produkten. Dessutom förvärrades upplevelsen genom betalning med Klarna, som även det fick sämsta betyg med endast 10% positiva omdömen. Det finns ett behov av förbättringar i Hugo Boss leveransprocess för att öka kundnöjdheten och förtroendet.

Kundtjänst

“Vägrade reklamera tröjan och ge pengarna tillbaka”

“Kommer aldrig mer att handla deras produkter”

👍 3   👎 15

Hugo Boss Kundservice har en blandad kundupplevelse. Många kunder klagar på usel service, svårigheter att nå och få återbetalningar, samt påträngande säljare. Däremot har vissa haft en positiv upplevelse med bra service i butiken och kvaliteten på produkterna. Det finns dock en del kritik kring behovet av att använda engelska och att kontouppgifter krävs över telefon, vilket kan vara ett avskräckande moment för vissa kunder. (40%)

Kommunikation

“Pengarna skulle sättas in på Hugo Boss konto men fanns inte där senare”

👍 1   👎 4

Kommunikationen från Hugo Boss får blandade recensioner. Vissa kunder tycker att den är riktigt fin medan andra upplever att kundtjänsten är svår att nå och långsam (-50%) samt att det krävs engelska för att lösa problem (-25%). Några anser även att kommunikationen är sämst när man handlar med Klarna (-25%).

Webbplats

“Kommer aldrig mer att handla deras produkter”

👍 0   👎 5

Hugo Boss webbplats har en del problem med återbetalning och betalning via Klarna, vilket kan leda till en frustrerande köpupplevelse (-50%). Rekommendationen är att undvika att beställa från deras webbplats för att undvika eventuella problem (-60%). Trots detta erbjuder sidan ett brett utbud av modeprodukter och varumärkeskvalitet (+40%).

Returpolicy

“Vägrade reklamera tröjan och ge pengarna tillbaka”

“Pengarna skulle sättas in på Hugo Boss konto men fanns inte där senare”

👍 0   👎 5

Hugo Boss returnpolicy har en lång återbetalningstid, vilket kan vara frustrerande för kunder (75%). Online-köpsupplevelsen anses vara den sämsta någonsin, med svårigheter att få en återbetalning för returer (80%). Det finns problem med sidan för återbetalning, vilket kan försvåra processen ytterligare (70%). Det kan också vara besvärligt att hantera återbetalningar när man handlar med Klarna (80%). Sammantaget kan Hugo Boss returnpolicy vara otillfredsställande för kunder som vill göra returer.


Om Hugo Boss

Hugo Boss är ett tyskt modeföretag som grundades 1924 av Hugo Ferdinand Boss i Metzingen. Företaget är känt för att tillverka högkvalitativa kläder, accessoarer och parfymer för både män och kvinnor. Ursprungligen fokuserade Hugo Boss på att tillverka arbetskläder, men efter andra världskriget började de inrikta sig på herrkostymer. Idag är Hugo Boss ett globalt erkänt varumärke som representerar sofistikerad, modern och elegant design. Företaget har sedan utvidgat sitt sortiment till att inkludera casual wear, sportkläder och ett brett urval av accessoarer. Genom åren har Hugo Boss vuxit och etablerat sig som en ledande aktör inom internationell modeindustri.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Nätbutiker | Mode