Houdini Sportswear

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Houdini Sportswear kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Houdini Sportswear:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Houdini Sportswear erbjuder produkter av hög kvalitet med en bra garanti och hållbarhet (100%). Deras Power Houdi-tröjor är av exceptionell kvalitet och behåller formen bra (100%). Kundservicen är professionell och effektiv, med gratis reparation av trasiga sömmar (100%). Leveransen erbjuder gratis frakt och snabb hjälp vid reklamation (100%), men information om leveranstider saknas (50%). Sammantaget erbjuder Houdini Sportswear enastående kundservice med hög kundnöjdhet (88%), bra kommunikation och en imponerande returpolicy (100%).

Produkt

👍 8   👎 0

Houdini Sportswear erbjuder produkter av hög kvalitet som håller länge och har en bra garanti vid reklamation (100%). Deras Power Houdi-tröjor är av galet bra kvalitet och behåller formen trots många tvättar (100%). Kundservicen är också i toppklass, med gratis reparation av trasiga sömmar (100%). Houdini Sportswear är definitivt det bästa på marknaden när det kommer till sportkläder.

Leverans

👍 2   👎 0

Houdini Sportswears leverans erbjuder gratis frakt och snabb hjälp med reklamation (100%) samtidigt som de erbjuder snabb och bra service (100%). Det positiva är att leveransen är kostnadsfri och att kundtjänsten är effektiv, men det finns ingen information om leveranstiden eller eventuella förseningar. (50%)

Kundtjänst

👍 13   👎 0

Houdini Sportswear erbjuder en professionell och trevlig kundservice, med möjlighet att enkelt lösa eventuella problem. Kundtjänsten imponerar med snabb och effektiv hjälp, som överträffar förväntningarna och kan rädda planerade aktiviteter. Gratis frakt och snabb hjälp med reklamation är också en fördel, liksom möjligheten till gratis reparation av trasiga sömmar. Generellt sett erbjuder Houdini Sportswear utmärkt kundservice med en hög grad av tillfredsställelse från kunderna. (88%)

Kommunikation

👍 3   👎 0

Houdini Sportswear har en utmärkt kundservice och kommunikation, vilket uppskattas av kunderna. De erbjuder proffsig hjälp och väl bemötande, vilket bidrar till en bra upplevelse. (100%)

Returpolicy

👍 4   👎 0

Houdini Sportswear har en imponerande returpolicy med hög kvalitet på produkterna och garanti vid reklamation (100%). Reklamationsprocessen är snabb och effektiv (100%), och företaget skickar enkelt ersättningsprodukter utan problem (100%). Dessutom erbjuds gratis reparation av trasiga sömmar (100%).


Om Houdini Sportswear

Houdini Sportswear är ett svenskt företag som specialiserar sig på hållbara och funktionella sportkläder och friluftskläder. Företaget grundades i Sverige; dess målsättning är att erbjuda högkvalitativa produkter som minimerar miljöpåverkan genom att använda återvunna material och skapa kläder med lång livslängd. Houdini Sportswear har sedan starten varit pionjärer inom hållbar utveckling inom klädindustrin och erbjuder ett brett sortiment av kläder för aktivt uteliv, inklusive jackor, byxor, och underställ som är designade för att prestera under ett brett spektrum av väderförhållanden och aktiviteter.


Kontaktinformation

Finnboda Varvsväg 16

131 73 Stockholm

Sverige

📧 webshop@houdinisportswear.com

☎ 08-557 746 54

🌐 houdinisportswear.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv