Hobby365

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Hobby365 kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hobby365:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hobby365 erbjuder en bra kundservice med hjälpsam personal och bra kommunikation (80%), men vissa kunder upplever att det är svårt att få hjälp och att det saknas uppföljning (20%). Betalning med Klarna (60%) gör processen lätt och smidig, med snabb och gratis frakt (40%) som ett positivt tillägg. Trots vissa brister i kommunikation och uppföljning, samt problem med regler skrivna på kinesengelska, ger de flesta kunder en positiv köpupplevelse (75%) och planerar att återkomma för att utnyttja den bra kundservicen (90%) och höga kvaliteten på produkterna (70%).

👍 25   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.