HerbsPro

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för HerbsPro kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för HerbsPro:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. HerbsPro har allvarliga brister i produktkvaliteten med endast 0% nöjda kunder, och problem med leveransen där 67% av leveranserna har misslyckats. Även om kundtjänsten har snabba svarstider och löser problem effektivt för 75% av kunderna, finns det fortfarande utrymme för förbättring och 25% har inte fått någon hjälp alls. Sammanfattningsvis har HerbsPro allvarliga problem med produkter, leverans och kundservice, vilket leder till en övergripande negativ upplevelse för många kunder.

Produkt

👍 0   👎 2

HerbsPro produkten får en låg betyg, med endast 0% av recensionerna som tycker att den fungerar. Många kunder har uttryckt besvikelse över att de inte fick någon effekt av produkten. Det verkar finnas brister i dess effektivitet och kundnöjdheten är låg med endast 0% av användarna som rekommenderar denna produkt.

Leverans

👍 0   👎 3

HerbsPro's leverans har ett allvarligt problem med att inte skicka produkter i tid, med misslyckade leveranser som resulterar i att kunder inte får något alls. Leveranstiden är också mycket lång, vilket kan resultera i att kunder inte får sina varor i tid eller överhuvudtaget. (67%)

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Kundtjänsten hos HerbsPro får blandade recensioner. En positiv punkt är att de har snabba svarstider och löser problem effektivt för sina kunder (75%), medan en negativ aspekt är att vissa kunder har rapporterat att de inte har fått någon hjälp alls (25%). Det verkar finnas utrymme för förbättring när det gäller att uppfylla kundens behov och förväntningar.


Om HerbsPro

HerbsPro är ett ledande företag inom försäljning av tillskott, vitaminer och mineraler direkt till konsumenten online. Företaget grundades och lanserades år 2014 och har idag ett brett produktsortiment med cirka 50 000 produkter från 2000 olika kända tillverkare. HerbsPro har sitt huvudkontor i USA samt lagerlokaler vid båda kusterna. Kunden kan välja språk och valuta på webbplatsen, samt förvänta sig en leveranstid på cirka 10-14 dagar inom EU. Vid eventuella frågor eller funderingar kan kunden kontakta HerbsPro via e-post eller live chatt.


Kontaktinformation

31909 Hayman St.

94544 Hayward

USA

📧 support@herbspro.com

☎ 510-324-2900

🌐 herbspro.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård