Haypp

15 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Haypp kommer från 15 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Haypp:

TrustPilot (15)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Haypp erbjuder ett fantastiskt utbud av nikotinprodukter till bra priser på en användarvänlig webbplats. Leveranstiden anses vara pålitlig och företaget erbjuder bra service till bra priser. Dock kan vissa kunder uppleva problem med produktkvalitet samt ha svårigheter med att få kontakt med kundtjänsten och göra reklamationer. Sammantaget ger Haypp en smidig köpupplevelse för de flesta kunder, men vissa negativa recensioner pekar på brister i kundservice och kommunikation. (70% positiv, 30% negativ)

Produkt

“Otroligt snabb leverans och smidigt att beställa / betala”

“Helt OK”

“Lätt att beställa, bra utbud”

“Billigt och med rätt summa fri frakt”

“Snabbt och billigt”

“Utbudet på FrunkBar kunde vara större”

“Prisvärt och snabbt”

“Superbra pris”

“Mycket slutsålt”

“Lost mary är jättegod men nästan slut i alla smaker”

👍 71   👎 7

Haypp har ett fantastiskt utbud av nikotinprodukter och en användarvänlig webbplats. Bra priser och ett stort utbud gör det enkelt att hitta det man söker. Däremot finns det varningar för bedragare och vissa kunder har haft problem med produktsmak eller reklamationer. Sammantaget ger Haypp en smidig och bekväm köpupplevelse med ett brett sortiment till bra priser, men vissa kundupplevelser kan vara mindre positiva. (70%)

Leverans

“Otroligt snabb leverans och smidigt att beställa / betala”

“Helt OK”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Lätt att beställa, bra utbud”

“Billigt och med rätt summa fri frakt”

“Bra pris”

“Snabb leverans”

“Snabbt och billigt”

“Prisvärt och snabbt”

“Lätt att hitta på sajten. Många leveransalternativ.”

“Leveransen kommer alltid snabbt.”

“Extremt snabb leverans och mycket professionell kundtjänst”

“Smidigt att handla”

“Har inte fått min beställning”

👍 72   👎 7

Leverans av Haypp anses generellt vara snabb och smidig baserat på kundrecensioner, med några kunder som har haft problem med att inte få ordernummer eller bokningsorder via e-post. Priserna upplevs som låga och det finns flera betalningsalternativ tillgängliga. En del kunder har dock valt att inte handla från Haypp igen och köper istället sina produkter på annat håll. Sammantaget verkar leveranstiden vara pålitlig och företaget erbjuder en bra service till bra priser. (71 % positiv, 29 % negativ)

Kundtjänst

“Bästa service”

“Helt OK”

“Extremt snabb leverans och mycket professionell kundtjänst”

“Smidigt att handla”

“Har inte fått min beställning”

“Får inget svar via mail”

👍 26   👎 18

Haypp har en blandad kundservice med några kunder som tycker att den är utmärkt och snabb, medan andra klagar på bristen på svar på mail och svårigheten att kontakta dem via telefon. Viss missnöjdhet har också uttryckts gällande brist på respons på reklamationer och vissa kunder känner sig blåsta på sina pengar. (40%)

Kommunikation

“Helt OK”

“Lätt att beställa, bra utbud”

“Mycket slutsålt”

“Lost mary är jättegod men nästan slut i alla smaker”

“Samma som innan”

“Får inget svar via mail”

👍 12   👎 20

Kommunikationen hos Haypp får blandade recensioner. Kunden upplever att det är svårt att få tag på företaget via telefon eller mail och att ordernummer inte alltid skickas ut (50%). Det finns dock positiva omdömen om tydliga priser och en smidig hemsida (25%). Priser och leveranstider uppskattas av vissa kunder (25%). Den bristande kommunikationen tillsammans med svårigheter att få tag på företaget drar ner helhetsintrycket för vissa kunder (0%).

Webbplats

“Otroligt snabb leverans och smidigt att beställa / betala”

“Enkelt”

“Lätt att hitta på sajten. Många leveransalternativ.”

“Smidigt att handla”

👍 29   👎 0

Haypp's webbplats erbjuder ett fantastiskt utbud av nikotinprodukter (100%), är användarvänlig och lätt att navigera på (100%). Priserna är tydligt presenterade vilket underlättar inköp (100%) och webbplatsen har en snygg och ren design (100%). Beställningsprocessen är smidig och enkel (100%). Sammantaget är Haypp's webbplats en utmärkt plattform för köp av nikotinprodukter med enkel navigering och tydlig information.

Returpolicy

👍 0   👎 3

Return policy hos Haypp verkar vara ganska restriktiv med endast cirka 33% av recensionerna som klagar på att det inte går att reklamera produkter. En nackdel är att vissa kunder tycker att det är svårt att få göra en reklamation. Det ger ett intryck av att det kan vara svårt att få ersättning eller återbetalning om man inte är nöjd med produkten.


Om Haypp

Haypp är ett företag som erbjuder sina kunder tobaksfria produkter online. Företaget grundades för att erbjuda marknadens största utbud av nikotinprodukter online. Haypp är verksamt online och även i andra länder runt om i Norden och Europa. Kunden kan genom företagets hemsida gå igenom olika produktkategorier, använda sökfunktionen och se produkter till rabatterade priser. Leverans sker genom Postnord och tar vanligtvis 2-5 arbetsdagar. Vid beställningar över 99 kr är frakten gratis. Haypp erbjuder även nyhetsbrev med information om kampanjer och erbjudanden. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller kontaktformulär på hemsidan. Ett reklamationsärende bör börja med kontakt med företaget.


Kontaktinformation

Birger Jarlsgatan 43

11145 Stockholm

Sverige

📧 info@haypp.com

☎ +44 1929 290 005

🌐 www.haypp.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik