handladigitalt

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för handladigitalt kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för handladigitalt:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Handladigitalt erbjuder ett brett och mångsidigt sortiment av jakt- och skytteoptik och tillbehör med utomordentlig kundsupport och snabba leveranstider (87%). De har en snabb och pålitlig leveransservice med effektiv kommunikation och extra trevliga detaljer som godis i paketet (85%). Kundservice och sortiment får starka rekommendationer och är väldigt bra enligt recensionerna (100%). Webbplatsen är lättanvänd och en pålitlig plattform för jägare och skyttar att handla sina produkter (100%). Trots detta kan vissa kunder uppleva svårigheter med kommunikation via mail och utbudet kan vara begränsat jämfört med större konkurrenter (75%). Sammantaget erbjuder Handladigitalt en övergripande utmärkt kundupplevelse med några mindre områden som kan förbättras för att öka kundtillfredsställelsen ytterligare.

Produkt

👍 18   👎 0

Handladigitalt erbjuder ett brett och mångsidigt sortiment av jakt- och skytteoptik och tillbehör. Kunderna berömmer den utomordentliga kundsupporten och snabba leveranstiderna. Bra service och varierat urval av produkter gör det lätt och bekvämt att handla online. Extra godis i paketet ger en trevlig bonus för kunderna. (87%)

Leverans

“Snabb leverans”

👍 14   👎 0

Handladigitalt erbjuder en snabb och pålitlig leveransservice, med många kunder som kommenterar den snabbaste frakten och effektiviteten. Kundservice får beröm för att vara bra och kontakten hålls tydlig under hela processen. Många är också nöjda med att få extra godis i sina paket, vilket ger en extra touch till leveransen. Tyvärr finns det några recensioner som inte uttrycker några negativa punkter, vilket kan innebära att det kan finnas förbättringsområden som behöver adresseras. (85%)

Kundtjänst

“Snabb leverans”

👍 24   👎 0

Handladigitalt har enastående kundservice med fokus på kunden och snabb respons på frågor. Kundsupporten är mycket bra och de har det största sortimentet. Många rekommenderar starkt butiken för deras snabba leverans och hjälpsamma service. (100%)

Kommunikation

👍 12   👎 0

Handladigitalt erbjuder en bra kommunikation med snabba svar på frågor och tydlig kommunikation. De har även en enkel beställningsprocess online och erbjuder den snabbaste frakten enligt recensionerna. Deras service är riktigt bra och de svarar även på mail under helgerna. Dock kan vissa kunder uppleva att det är svårt att maila och få svar direkt, vilket kan förbättras. (75%)

Webbplats

👍 2   👎 0

Handladigitalt är en lättanvänd webbplats med enkel beställningsprocess (100%). De anses vara den bästa handlaren av jakt- och skytteoptik i Sverige (100%). En nackdel är att det kan vara begränsat utbud jämfört med större konkurrenter (70%). Sammantaget är det en pålitlig plattform för jägare och skyttar att köpa sina produkter (95%).


Om handladigitalt

Handladigitalt är ett företag som specialiserar sig inom sportoptik. Företaget grundades år 2005 och erbjuder ett brett sortiment av kikarsikten, kikare, mörkerkikare, avståndsmätare, värmekameror och tillbehör. Med säte i Umeå har de etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter och en högkvalitativ service till sina kunder. Kundernas feedback och erfarenheter är viktiga för företaget och genom att besöka OmdomesStalle.se kan kunder läsa och dela sina recensioner om handladigitalts produkter.


Kontaktinformation

🌐 handladigitalt.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik