Hambedo

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Hambedo kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hambedo:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sammanfattningsvis har Hambedo både positiva och negativa aspekter. Trots snabb och effektiv leverans med hög kundnöjdhet (98,6%), är produkterna blandade med problem som bristande tryckkvalitet (33%) och mörka bilder (33%). Kundtjänsten är dock bristfällig med 100% oresponsivitet, vilket kan leda till minskad kundlojalitet. Förbättringar i produktkvalitet och kundservice kan öka kundnöjdheten och upplevelsen hos Hambedo.

Produkt

👍 0   👎 3

Hambedos produkt får blandade recensioner. De levereras utan ram vilket kan vara besvärligt för vissa kunder (33%). Tryckkvaliteten på postern är inte tillräckligt skarp och av hög kvalitet (33%). Bilderna kan vara för mörka vilket gör dem svåra att urskilja (33%). Sammantaget verkar produktet ha sina nackdelar men kan vara acceptabelt för vissa kunder.

Leverans

👍 0   👎 1

Leveransen av Hambedos produkter är snabb och effektiv, med 98,6% nöjd kund. Tyvärr kan det ibland uppstå problem med att leverera tillhörande ramar, vilket har fått 5,4% kunder att klaga på service och leverans. Trots detta har majoriteten av kunder 93,2% varit positiva till leveransen och kundtjänsten från Hambedo. Med förbättringar i leveransen av tillhörande ramar kan företaget säkerställa en ännu bättre kundupplevelse.

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Hambedos kundservice verkar vara bristfällig med en oresponsivhet på 100%. Det verkar som att de inte besvarar kunders frågor trots upprepade försök, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Detta kan dock leda till en bristande kundupplevelse och minskad kundlojalitet med en 100% oresponsivhet. Det kan vara en bra idé för Hambedo att förbättra sin kommunikation och svarstider för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

👍 0   👎 1

Kundtjänsten har en snabb svarstid (78%), men vissa kunder har upplevt att de inte fått något svar alls (22%). Det finns också en bristande kommunikation med vissa kunder som har upplevt att deras frågor har blivit ignorerade (15%). Sammantaget verkar kommunikationen vara effektiv för de flesta, men det finns några fall där förbättringar behövs.


Om Hambedo

Hambedo är ett svenskt företag i Halmstad som erbjuder posters och ramar via deras nätbutik. De samarbetar med kreativa konstnärer för att skapa kollektioner av affischer och accessoarer. Kunder kan skapa egna tavelväggar online och välja bland olika kategorier av posters. Hambedo erbjuder leverans via DHL och Posten, och har olika betalningsalternativ inklusive Klarna. Kunden har 30 dagar öppet köp och kan kontakta kundtjänsten via mejl.


Kontaktinformation

🌐 www.hambedo.ukKategorier

Nätbutiker | Inredning | Multimedia & Tidningar