Hairsale

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Hairsale kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hairsale:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hairsale erbjuder bra kvalitetsprodukter med generösa gåvor (50%), snabb leverans (70%) och bra fraktkostnader (60%). Deras kundservice är överlag bra med snabb respons och åtgärd vid problem (50%), men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen med kunderna (57%). Trots vissa brister i returpolicy och förpackningssäkerhet, så erbjuder Hairsale en bra helhetsupplevelse för sina kunder. (Obs! Beräkningarna är baserade på uppgifterna i recensionerna och inte rakkade siffror)

Produkt

“Snabb frakt och bra priser”

👍 38   👎 13

Hairsale har en mycket bra förpackning med silkespapper och personlig touch, samt bra kundservice och snabb leverans (70%). Tyvärr kan produkterna färga av sig och vissa förpackningar kan vara trasiga (30%). Trots vissa negativa recensioner verkar de erbjuda bra kvalitetsprodukter och generösa gåvor med beställningar (50%).

Leverans

“Snabb frakt och bra priser”

👍 47   👎 17

Hairsale har generellt sett snabba leveranser (70%), bra förpackning med silkespapper (60%), och erbjuder bra fraktkostnader (60%). Tyvärr är det långa leveranstider och vissa kunder har inte fått sina beställningar trots betalning (30%), och viss förpackning har varit öppnad eller innehållet saknas (20%). Trots detta ger Hairsale oftast snabb respons och åtgärd vid problem (50%). Sammantaget erbjuder de bra kundservice med snabba leveranser, men kan förbättra leveranstiderna och säkerheten kring förpackningarna.

Kundtjänst

“Superbra support”

“Snabbt och smidigt”

👍 47   👎 30

Hairsales kundtjänst har en blandad kundupplevelse, med vissa kunder som uppskattar den personliga touchen och snabba svar (65%), medan andra kunder klagar på dålig respons och långsam service (35%). Positiva kommentarer inkluderar ompackning och generös kompensation vid problem, medan negativa kommentarer rör avfärgning av produkter och utebliven leverans utan förklaring. Sammanfattningsvis erbjuder Hairsale en del bra kundserviceupplevelser, men det finns också utrymme för förbättringar i viss kundinteraktion.

Kommunikation

“Snabb frakt och bra priser”

👍 14   👎 36

Hairsale har en blandad kommunikation med sina kunder enligt recensionerna. Deras kundtjänst har brister och vissa upplever problem med betalning via Klarna. Trots detta uppskattar vissa kunder den personliga touchen med fint inslagda paket och tackkort. Snabb och trevlig återkoppling uppskattas av vissa, medan andra klagar på bristande kommunikation och lång leveranstid. Sammantaget verkar Hairsale ha en del förbättringsområden gällande kommunikationen med sina kunder. (57%)

Webbplats

👍 2   👎 2

Hemsidan för Hairsale har en snygg paketering och inkluderar extra tackkort och en prova-på produkt, vilket får många kunder att känna sig speciella. Tyvärr är hemsidan svår att navigera på, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Trots detta är webbplatsen användarvänlig och enkel att använda för de som lyckas navigera runt. Dessvärre är leveranstiden lång, vilket kan vara ett stort hinder för vissa kunder. (60% positivt, 40% negativt)

Returpolicy

👍 0   👎 7

Hairsales returpolicy har tyvärr fått negativa recensioner med endast 12% av kunderna som är nöjda. Många kunder har rapporterat att företaget vägrar att ta tillbaka produkter (25%) och erbjuder ingen återbetalning (38%) även om det finns felaktig beskrivning på produkten. Kunden upplever även lång leveranstid (13%) och krånglig returpolicy (12%) vilket leder till frustration. Det är tydligt att företaget behöver förbättra sin returpolicy för att öka kundnöjdheten.


Om Hairsale

Hairsale är en nätbutik som ägs och drivs av LOOP AB, med Lotta vid rodret. Företaget erbjuder produkter inom hår- och hudvård samt andra områden. Hairsale har frisörer, representanter, kundtjänst och ambassadörer i sin personalstyrka. Produkterna är indelade i kategorier och en sökfunktion finns tillgänglig. Betalningar sker via Klarna och köp över 100 kr är fraktfria. Kunder kan välja leverans med Posten inom 3-7 dagar eller hämta paketet från företagets salong. Returer kan göras inom 14 dagar. Kontakta kundtjänst vid frågor eller behov av hjälp.


Kontaktinformation

🌐 www.hairsale.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård