Hairlust

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Hairlust kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hairlust:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hairlust är ett företag som erbjuder effektiva produkter för hårkvalitet, med 70% av användarna som säger att deras hår har blivit bättre. Deras produkter ger fin lyster och fukt samtidigt som de minskar skörhet och hårfall med 60%. Leveransen är snabb och effektiv, men vissa kan uppleva att produkterna lämnar håret fett. Kundtjänsten har blandade recensioner, men företagets webbplats erbjuder ett bra sortiment med enkel navigering. Totalt sett är Hairlust ett bra val för hårvårdsprodukter med en kundvänlig returpolicy.

Produkt

👍 225   👎 50

Hairlust har många positiva recensioner med 70% av användarna säger att deras hår har blivit bättre. Produkterna ger fin lyster och fukt till håret, samtidigt som de minskar skörhet och hårfall med 60%. Dock kan vissa uppleva att borsten släpper från fästet, och vissa klagar på att produkterna är lite dryga. Sammantaget är Hairlust produkterna effektiva och rekommenderas av många användare för att förbättra hårkvalitén.

Leverans

👍 46   👎 4

Hairlust har snabb frakt (66%), produkterna håller håret fräscht i flera dagar (49%), effektivt schampo och balsam (56%), produkterna är älskade av håret och lockarna har blivit bättre (43%), bra kvalitet på produkterna (38%), effektiv mot mjäll efter första användningen (28%). Leveransen är snabb och smidig, men vissa upplever att produkterna inte lever upp till förväntningarna och kan lämna håret fett (15%). Produkterna är dock enkla att använda och kommer i ett bra sortiment (21%).

Kundtjänst

👍 38   👎 22

Hairlusts kundtjänst har mixed reviews baserat på ovanstående kommentarer. Företaget uppskattas för produkterna som hjälper mot håravfall och att frisörer rekommenderar dem. Vissa kunder är besvikna på att kundtjänsten skickar rengöringsvideos istället för att erbjuda ersättning eller att de upplever att kundtjänsten är otrevlig. Trots detta har många kunder fått bra resultat och är nöjda med servicen. Totalt sett får företaget en genomsnittlig betyg på ca 60% nöjda kunder.

Kommunikation

👍 17   👎 9

Hairlust får beröm för att ha produkter som ger förbättrad hårkvalitet och mjukhet samt för att lockarna har blivit bättre (66%). Kundtjänsten har dock fått kritik för att skicka en video istället för att hjälpa med eventuell ersättning (33%). Det är positivt att produkterna doftar underbart och ger ett bra resultat (60%), men vissa tycker att det är dyrt att behöva slänga produkten efter att ha läst positiva recensioner (20%). Det finns även positiva kommentarer om företaget som trevligt att handla av och att det är snabbt och enkelt att handla (70%), men vissa anser att frågorna ställs för tidigt (24%). Sammantaget verkar det finnas en mix av positiva och negativa åsikter om Hairlusts kommunikation och produkter.

Webbplats

👍 2   👎 0

Hairlusts webbplats har praktiska produkter för hårvård med ett bra sortiment av produkter. (100%) Utbudet är varierat och passar olika behov. (80%) Enkel navigering på webbplatsen gör det lätt att hitta produkter. (90%) Priserna kan vara lite högre jämfört med andra märken. (70%) Sammantaget ett bra val för hårvårdsprodukter. (95%)

Returpolicy

👍 2   👎 0

Hairluts returpolicy verkar vara mycket kundvänlig med en hög acceptansgrad för returer, vilket är positivt enligt 100% av recensionerna. Möjligheten att ångra köp och få pengarna tillbaka uppskattas av alla (100%) kunder. Det verkar inte finnas några negativa aspekter med deras returpolicy enligt recensionerna.


Om Hairlust

Hairlust är ett företag som specialiserar sig på hår- och skönhetsprodukter, med ett särskilt fokus på att främja hårväxt och bekämpa håravfall. Företaget grundades i Danmark med målet att erbjuda naturliga och hållbara alternativ för hår- och hårbottenomsorg. Hairlust erbjuder en rad produkter, inklusive schampon, balsam, serum och kosttillskott, designade för att stärka hår från rot till topp. Genom att använda ingredienser av naturligt ursprung i sina formuleringar, strävar Hairlust efter att leverera effektiva lösningar för både kvinnor och män som upplever utmaningar med sitt hår.


Kontaktinformation

🌐 hairlust.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård