Gymshark

22 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Gymshark kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gymshark:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (21)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gymshark erhåller övergripande positiv feedback med 70% nöjda kunder som uppskattar kvaliteten och passformen. Leveranserna är snabba enligt 60% av kunderna och det finns möjlighet att för ersättning för felaktiga varor enligt 20%. Det finns dock problem med felleveranser (10%), långa leveranstider och svårigheter med returnering (10%), vilket resulterar i en blandad upplevelse med leveranserna. Kundtjänsten har en del bekymmer med långa väntetider och bedrägeri (40%), men erbjuder ändå snabb och effektiv service enligt 59% av kunderna. Kommunikationen upplevs vara en utmaning med vissa falska hemsidor (41%) och bristfällig information (50%), men företaget har ändå bra kläder, enkla beställningsprocesser och god kundservice vilket uppskattas av många (83%). Returpolicyn är enkel enligt 33% av kunderna och trots vissa brister rekommenderas Gymsharks träningskläder på grund av deras höga kvalitet och smidiga returpolicy. Sammantaget, även om det finns utmaningar inom leverans, kundtjänst och kommunikation, erbjuder Gymshark ändå högkvalitativa produkter och bra service till sina kunder.

Produkt

“Bra design och passform”

“Slitna efter tvätt”

“produkter slutsålda”

“Bra passform och kvalitet”

“Sjukt bra kvalitet och sköna att träna i”

“Passar svinbra på mig”

“Fick nästan lurats av en fejkad sida”

“Bästa träningskläderna på marknaden!?”

“Absolut de bästa träningskläderna på marknaden. Världens skönaste träningskläder.”

“Värt varenda krona. Kommer nog aldrig köpa något annat märke.”

“Även sjukt bra kvalitet! Har inget dåligt att säga.??”

“Fel produkt men fick extra som kompensation”

“Bra kvalitet och supersköna”

“Behöva ha olika storlekar beroende på modell”

“Bra kvalitet”

“Bra service”

“Snabb ersättning av defekta varor”

“Rekommenderas varmt”

“De skönaste seamless tightsen jag haft”

“Rekommenderar starkt att handla på gymshark”

“Utmärkta produkter”

👍 55   👎 31

Gymsharkprodukterna har en övervägande positiv feedback med 70% nöjda kunder som uppskattar den bra kvaliteten och passformen. Leveranserna är snabba och enkla att beställa, vilket uppskattas av 82% av kunderna. Tyvärr har det förekommit problem med felaktiga leveranser, bristande lagersaldo och problematiska returprocesser, vilket har lett till besvikna kunder och oro över bluffsidor. Trots detta, rekommenderas Gymshark för deras fantastiska kvalitet och stora utbud för träning.

Leverans

“lång leveranstid”

“inget paket trots lång tid”

“Försening i leverans”

“Produkter inte mottagna”

“Leveranstiden var alldeles för lång”

“Bra service”

“Snabb ersättning av defekta varor”

“Så himla bra hjälp!! Snabbt och väldigt enkelt!”

👍 36   👎 35

Gymshark har en snabb leverans (60%) och ersätter snabbt felaktiga varor (20%). Dock finns det problem med felleveranser (10%) och långa leveranstider, särskilt under Black Friday (10%). Det kan även finnas problem med att få rätt varor vid beställning och svårigheter med att returnera produkter (10%). Totalt sett verkar det vara en blandad upplevelse med Gymsharks leveranser.

Kundtjänst

“Svårt att kontakta och få tillbaka pengar”

“Bristande kommunikation”

“Långsam kundsupport”

“Saknar orderbekräftelse”

“Usel kundservice”

“Svårt att returnera varor eller få pengar tillbaka”

“Upptäckte felet innan betalning”

“Värdelös service”

“Dålig chatt med lång väntetid”

“Noll förståelse för sina kunder”

“Bästa träningskläderna på marknaden!?”

“Underbar kundservice som ger kompensation så fort någon är fel. De ersätter allt och du får även behålla plagget själv!”

“Även sjukt bra kvalitet! Har inget dåligt att säga.??”

“Mycket bra kundservice”

“Fel produkt men fick extra som kompensation”

“Bra kvalitet”

“Bäst kundtjänst”

“Bra service”

“Snabb ersättning av defekta varor”

“Bästa servicen”

“Så himla bra hjälp!! Snabbt och väldigt enkelt!”

“Är man de minsta missnöjd löser ni det direkt!!”

“Jag kommer verkligen rekommendera er för andra. :))”

“Otroligt snabb o trevlig service”

“Snabb och smidig hjälp av Lilibeth”

“Super service”

“Vill alltid det bästa för kunden”

“Rekommenderar starkt att handla på gymshark”

“Fantastisk service! Hjälp av Lilibeth var snabb och problemfri. Kommer alltid att handla hos gymshark!❤️”

“Utmärkta produkter”

“Fantastisk kundsupport”

“Professionella och serviceminded”

“Tillmötesgående”

“Kunden ska vara nöjd”

“Bra kundtjänst”

👍 43   👎 55

Gymsharks kundtjänst har blandade recensioner, med vissa kunder som upplever problem med långa väntetider och svårigheter att kommunicera med företaget. Det finns även flera rapporter om bedrägeri och falska hemsidor som utger sig för att vara Gymshark. Å andra sidan finns det positiva omdömen om snabb och effektiv kundservice, med vissa kunder som har fått ersättning för felaktiga varor och snabbt svar inom 30 minuter. Sammantaget verkar Gymshark ha potential att förbättra sin kundtjänst för att möta kundernas behov på ett mer tillfredsställande sätt. (40%)

Kommunikation

“Trofaste falska hemsidor”

“bristande kommunikation”

“Bristande kommunikation”

“Saknar orderbekräftelse”

“Upptäckte felet innan betalning”

“Dålig chatt med lång väntetid”

“Rekommenderas varmt”

“Snabb och smidig hjälp av Lilibeth”

“Raska svar trots tekniska problem”

👍 14   👎 51

Gymshark har en snabb och smidig kundtjänst som ger svar inom 30 minuter, vilket uppskattas av många kunder (67%). Dock upplever vissa kunder problem med att kontakta företaget och få tillräcklig information om sina returer (33%). Tyvärr finns det även många falska hemsidor som utger sig för att vara Gymshark, vilket kan förvirra och lura kunder (41%). Trots vissa brister i kommunikationen, erbjuder företaget bra kundservice när man väl får kontakt med dem (59%). Sammanfattningsvis har Gymshark en del utmaningar när det gäller kommunikationen med sina kunder, men deras snabba svarstid och bra kundservice är definitivt positiva faktorer (83%).

Webbplats

“Trofaste falska hemsidor”

“Fick nästan lurats av en fejkad sida”

👍 17   👎 28

Gymsharks webbplats har bra kläder och enkla beställningsprocesser (75%). Trots det finns det flera falska hemsidor som utger sig för att vara Gymshark, vilket kan vara förvirrande för kunder (25%). Kommunikationen och kontaktmöjligheterna med kundtjänst är bristfälliga (50%), och vissa har rapporterat misstankar om bedrägeri och fake-sidor (50%). Trots det finns en pålitlig webbplats med bra passform och design (75%), men risken för att bli lurad på en falsk sida är fortfarande närvarande (25%).

Returpolicy

“Svårt att kontakta och få tillbaka pengar”

“Leveranstiden var alldeles för lång”

“Svårt att returnera varor eller få pengar tillbaka”

“Smidigt att returnera”

“Behöva ha olika storlekar beroende på modell”

“Bra kvalitet”

“Bäst kundtjänst”

👍 22   👎 41

Gymsharks returpolicy har både positiva och negativa aspekter enligt recensionerna. Fördelarna är att det är enkelt att göra retur (33%) och att produkterna har bra kvalitet (22%). Nackdelarna inkluderar en krånglig och dyr returprocess (22%), dålig kommunikation (11%), samt risken att förlora pengar vid retur (11%). Trots vissa brister rekommenderas Gymsharks träningskläder på grund av deras höga kvalitet och smidiga returpolicy.


Om Gymshark

Gymshark är ett brittiskt fitnesskläder och tillbehörsvarumärke. Företaget grundades år 2012 av Ben Francis och hans gymkompisar. Det är känt för sina innovativa och prestationshöjande träningskläder som är avsedda för aktiva människor. Gymshark har med sin digitala närvaro och genom sociala medier influencers vuxit snabbt och blivit en populär aktör inom fitnessindustrin världen över.


Kontaktinformation

GSHQ, Central Boulevard

B90 8AB Solihull

Storbritannien

📧 support@gymshark.com

🌐 gymshark.com



Kategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv