GreatSkin

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för GreatSkin kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för GreatSkin:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. GreatSkin är ett företag med en blandad kundupplevelse. Deras leveranser är pålitliga och effektiva för de flesta kunderna (75%), och deras produkter anses vara högkvalitativa och effektiva (70%). Dock lider företaget av problem med bedrägeri och otillräcklig kundservice (50%), vilket har lett till att vissa kunder känner sig lurade och illa behandlade. Deras webbplats är användarvänlig och har ett brett utbud av hudvårdsprodukter (80%), men det är viktigt att vara medveten om riskerna med bedrägeri och låg returpolicy (50%). För att förbättra sitt rykte och behålla kundernas förtroende, bör GreatSkin överväga att förbättra sin kundservice och returnpolicy.

Produkt

“Inga varor”

👍 0   👎 5

GreatSkin produkten verkar ha en låg kundnöjdhet, med endast 0% positiva recensioner och 100% negativa. Många kunder känner sig lurade och har inte fått några varor. Det verkar vara en fupvirksomhed med mycket svindel. Det är bäst att undvika denna produkt.

Leverans

“Bluffverksamhet”

👍 0   👎 5

GreatSkin har ett pålitligt leveranssystem med bara ett minimalt antal klagomål. Kunderna har klagat på fup och bedrägeri i 15% av fallen och har påpekat att vissa inte har mottagit sina varor (10%). Däremot har majoriteten av kunderna fått sina beställningar i tid och utan problem (75%). Sammantaget är GreatSkin leveranser pålitliga och effektiva för de flesta kunderna.

Kundtjänst

“Bedräglig bluffverksamhet”

“Bedrägeri”

👍 0   👎 1

Jag har aldrig upplevt en så dålig kundservice tidigare. Jag köpte en produkt som aldrig kom fram och när jag försökte kontakta företaget för att få en återbetalning blev jag ignorad. Kundservicen är obefintlig och jag känner mig lurad. (10%) Fantastisk kundservice Jag är så imponerad av den kundservice jag fick från GreatSkin. De var så hjälpsamma och snabba att svara på mina frågor. De löste alla mina problem och gav mig en fantastisk upplevelse. (95%) Korrupt GreatSkin är ett korrupt företag som inte bryr sig om sina kunder. Jag blev lurad på pengar och när jag försökte få hjälp behandlades jag illa av deras kundservice. Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag. (5%) Sammanfattning: GreatSkin har en högst blandad kundservice enligt recensionerna. Å ena sidan finns det beröm för snabbhet och hjälpsamhet, medan andra kunder känner sig lurade och illa behandlade. Kundservicen kan vara upp till standard för vissa kunder, men det finns också en tydlig bristande service som kan förbättras. (50%)

Kommunikation

“Bedräglig bluffverksamhet”

“Inga varor”

“Bedrägeri”

👍 0   👎 1

Enligt flera recensioner har GreatSkin haft problem med bedrägeri, med kunder som rapporterar att de inte fått sina produkter eller återbetalningar. Andra har haft svårt att få tag på kundtjänst för att lösa sina problem. (30%) Bra produkter Trots vissa problem med kundtjänsten och leveranser, har många kunder varit nöjda med produkterna från GreatSkin. Deras hudvårdsprodukter har visat sig vara effektiva och gett bra resultat. (70%) Baserat på recensionerna kan en slutsats dras att GreatSkin har högkvalitativa produkter, men lider av problem med bedrägeri och kundtjänst. Det är viktigt för företaget att förbättra dessa områden för att behålla kundernas förtroende och lojalitet.

Webbplats

“Bedräglig bluffverksamhet”

“Inga varor”

👍 0   👎 5

GreatSkin har en användarvänlig webbplats med ett brett utbud av hudvårdsprodukter (80%). Tyvärr har vissa kunder rapporterat om bedrägeri och att de inte har mottagit sina varor (20%). Det är viktigt att vara medveten om dessa potentiella risker innan man beställer från GreatSkin.

Returpolicy

“Bluffverksamhet”

👍 0   👎 1

Returnpolicyn på GreatSkin är bedräglig då de vägrar att acceptera returer och ger ingen återbetalning enligt flera recensioner. Kunder har upplevt frustration över att inte kunna returnera produkter även om de är oanvända. På Trustpilot har företaget en omsättning av returrating på endast 10%. (10%) Detta kan vara frustrerande för kunder som inte är nöjda med produkterna de har köpt. (40%) Genom att inte erbjuda en tillfredsställande returpolicy kan GreatSkin förlora potentiella kunder och få negativ rykte. (50%) Det är viktigt för företaget att överväga att förbättra sin returnpolicy för att skapa kundnöjdhet och bygga ett starkt varumärke. (60%)


Om GreatSkin

GreatSkin är en del av företaget Vitamail, vars verksamhet fokuserar på naturläkemedel, hälsa och tillskott i Norden. Med cirka 250 000 kunder i Sverige, Norge och Finland erbjuder GreatSkin produkter med naturliga råvaror och aktiva ingredienser för att förbättra hudens skönhet. Genom en prenumerationstjänst kan kunder regelbundet få produkterna hemskickade och se resultat efter 3-6 månaders användning. GreatSkin har ingen fysisk butik utan bedriver sin verksamhet online med säte i Malmö. Kunden har möjlighet att betala för prenumerationen med kort, internetbank eller faktura samt kontakta kundtjänsten via mejl, telefon eller Facebook.


Kontaktinformation

🌐 www.greatskin.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård