Govee

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Govee kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Govee:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Govee erbjuder en övergripande bra kundupplevelse med hög kundtjänstbetyg (95%) och effektiv kommunikation (100%). Kundtjänsten är pålitlig och tillmötesgående, vilket är uppskattat av många kunder. Dock finns det vissa svårigheter att få tag på kundtjänst under högtrafikerade tider (10%), och viss information kan vara svår att hitta (25%), vilket kan skapa förvirring för vissa användare. Sammantaget är Govee ett pålitligt företag med positiva kundupplevelser.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Govees kundtjänst får ett högt betyg med snabb och effektiv service, vilket uppskattas av många kunder (95%). Vissa recensioner nämner dock att det kan vara svårt att få tag på kundtjänst under högtrafikerade tider (10%). Sammantaget verkar kundtjänsten på Govee vara pålitlig och tillmötesgående.

Kommunikation

👍 1   👎 0

Govee har en snabb och effektiv kommunikation (100%), vilket gör det enkelt att få svar på frågor och lösa eventuella problem. Kundtjänsten är tillmötesgående och vänlig (100%), vilket skapar en positiv upplevelse för kunderna. Nackdelen är att viss information kan vara svår att hitta (25%), vilket kan leda till förvirring för vissa användare. Sammantaget erbjuder Govee en bra kommunikationstjänst med hög kundnöjdhet.


Om Govee

Govee är ett teknikföretag som specialiserar sig på utveckling av smarta LED-belysningslösningar. Företaget grundades år 2017 och har sitt huvudkontor i Kina. Govee strävar efter att erbjuda innovativa, användarvänliga och prisvärdiga smarta hemprodukter. Deras produktportfölj inkluderar smarta LED-remsor, lampor, termometrar och hygrometrar som kan styras via deras egen mobilapp eller genom röstkommandon med hjälp av populära virtuella assistenter. Sedan starten har Govee vuxit snabbt och etablerat sig som en känd aktör inom den smarta belysningsbranschen, med en bred kundbas världen över.


Kontaktinformation

🌐 store.govee.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Inredning