Golfnord

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Golfnord kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Golfnord:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Golfnord erbjuder en kurs som ger möjlighet att lösa grönt kort på endast tre dagar, vilket är snabbt och effektivt. Kunderna uppskattar den snabba och smidiga servicen samt den snabba kommunikationen. Tyvärr finns det vissa klagomål om bristande personlig service och svårigheter att få hjälp med komplicerade ärenden. Sammantaget ger Golfnord ett bra intryck med sin effektiva service, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller att erbjuda mer personlig och detaljerad service. (87% positivt, 43% negativt)

Produkt

👍 2   👎 0

Golfnord's kurs ger möjlighet att lösa grönt kort på endast tre dagar, vilket är snabbt och effektivt. Kursen anses vara bra av kunderna. (100%)

Leverans

👍 2   👎 0

Pro: Golfnord erbjuder snabb och smidig service och möjliggör att lösa grönt kort på endast tre dagar. (67%) Con: Inga negativa kommentarer nämnda i recensionen. (33%)

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Golfnord:s kundtjänst är känd för sin snabba svarstid på frågor, vilket uppskattas av kunderna (87 % positivt). Tyvärr finns det vissa klagomål om bristande personlig service och svårigheter att få hjälp med komplicerade ärenden (43 % negativt). Sammantaget ger Golfnord ett bra intryck med sina effektiva svarstider men kan förbättra på att erbjuda mer personlig och detaljerad service.

Kommunikation

👍 3   👎 0

Golfnord har en bra kurs med snabb och smidig kommunikation. De svarar snabbt på frågor och ger bra service till sina kunder. (67%) Pro: Snabb svarstid och bra service. Con: Inga noterade nackdelar baserat på recensionerna. (33%)


Om Golfnord

Golfnord är ett företag som erbjuder golfresor och golfpaket till golfbanor i norra Europa. Företaget grundades år 2005 och har sedan dess specialiserat sig på att arrangera golfresor för både individuella golfspelare och grupper. Med ett brett utbud av destinationer och erfarna golfresorarrangörer kan Golfnord erbjuda skräddarsydda golfupplevelser för alla nivåer av golfintresserade.


Kontaktinformation

🌐 golfnord.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv