Gobi Cashmere

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Gobi Cashmere kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gobi Cashmere:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gobi Cashmere erbjuder produkter av hög kvalitet till ett rimligt pris, vilket uppskattas av många kunder (80%). Deras plagg är mjuka och bekväma och ger ett bra värde (80%), men vissa kunder kan uppleva att vissa plagg är lite tunna och inte så varma som förväntat (20%). Totalt sett verkar Gobi Cashmere erbjuda produkter av hög kvalitet till ett överkomligt pris, vilket många kunder uppskattar. De mjuka och bekväma plaggen ger ett bra värde, även om vissa kunder kan tycka att vissa plagg är lite tunna och inte tillräckligt varma. (80%)

Produkt

“Hög kvalitet till rimligt pris”

👍 1   👎 0

Gobi Cashmere är känt för sin höga kvalitet till ett rimligt pris, vilket uppskattas av många kunder. De erbjuder mjuka och bekväma plagg till ett bra värde. (80%) På den negativa sidan kan vissa kunder uppleva att vissa plagg är lite tunna och inte så varma som förväntat. (20%)


Om Gobi Cashmere

Gobi Cashmere är ett företag från Mongoliet som specialiserat sig på produktion och försäljning av högkvalitativa cashmereprodukter. Grundat 1981, har företaget etablerat sig som en ledande aktör inom cashmere-industrin genom att erbjuda ett brett sortiment av produkter, från tröjor och halsdukar till heminredning. Gobi Cashmere är kända för sin betoning på hållbarhet och etik, där de strävar efter att säkerställa ansvarsfull produktion och rättvis behandling av de getar vars ull används. Med en kombination av traditionella tekniker och modern design har Gobi Cashmere blivit en symbol för mongolisk hantverksskicklighet på den globala marknaden.


Kontaktinformation

GOBI Cashmere Europe GmbH, Genshagener Str. 27, Halle 4,

14974 Ludwigsfelde

Tyskland

📧 support-1@gobicashmere.com

☎ +49 (0) 33 7934 189 32

🌐 www.gobicashmere.comKategorier

Nätbutiker | Mode