GLASHUSET

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för GLASHUSET kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för GLASHUSET:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. GLASHUSET erbjuder utmärkt produktkvalitet (100%) och förstaklass-service (100%) med snabba leveranser och montering. De har ett stort utbud av kända varumärken (100%) vilket ger en pålitlig och bekväm shoppingupplevelse för kunderna. Priset kan vara något högre jämfört med andra butiker (80%) men kvaliteten och servicen gör det värt det. Vissa kunder har upplevt långsamma leveranser (25%) men de är nöjda med leveransen i stort sett och det finns möjlighet till förbättring för att minska leveranstiderna. Kundservicen är förstaklassig (95%) med kunnig och hjälpsam personal, men det finns en bristande inställning när det gäller reklamationer (35%). Kommunikationen kring leveranstider är utmärkt (97%) men det finns förbättringspotential i andra områden som produkter och reklamationer (82%). Sammantaget är GLASHUSET en pålitlig aktör som erbjuder hög kvalitet i produkter och service, trots vissa förbättringsområden.

Produkt

“Superkunnig personal och fina varumärken”

👍 3   👎 0

GLASHUSET erbjuder en utmärkt produktkvalitet (100%), förstaklass-service (100%) och snabba leveranser (100%) inklusive montering. De har ett stort utbud av kända varumärken (100%) vilket gör det till en pålitlig och bekväm shoppingupplevelse för kunderna. Tyvärr kan priset vara något högre jämfört med andra butiker (80%), men kvaliteten och servicen gör det definitivt värt det.

Leverans

“Väldigt långsam leverans”

“First-class service och snabba leveranser inklusive montering”

👍 1   👎 2

GLASHUSET erbjuder en förstaklass-service med snabba leveranser och möjlighet till montering, vilket uppskattas av många kunder (75%). Dock har vissa kunder upplevt långsamma leveranser och anser att leveranstiden är orimlig i förhållande till antalet produkter som beställts (25%). Overall är kunderna nöjda med leveransen men det finns förbättringsmöjligheter för att minska leveranstiderna och öka effektiviteten.

Kundtjänst

“First-class service och snabba leveranser inklusive montering”

“Supernöjd”

“Superkunnig personal och fina varumärken”

👍 2   👎 1

GLASHUSET erbjuder en förstaklassig kundservice med snabba leveranser och montering (95%), men har en bristande inställning när det gäller reklamationer (35%). Personalen är mycket kunnig och hjälpsam (90%).

Kommunikation

👍 1   👎 0

GLASHUSET har en utmärkt kommunikation när det gäller leveranstid, vilket uppskattas av kunderna. Deras tydlighet och snabba svar gör det lätt att planera och hålla koll på beställningar. (97%) Men vissa kunder kan uppleva att kommunikationen kring andra frågor, som produktinformation eller reklamationer, kan vara något bristfällig och kräva förbättring. (82%) Sammantaget är GLASHUSET en pålitlig aktör när det gäller att informera om leveranstider, men det finns möjligheter att förbättra kommunikationen på andra områden.


Om GLASHUSET

GLASHUSET är en nätbutik och fysisk butik som erbjuder olika typer av möbler och produkter inom inredning från olika varumärken. Deras sortiment inkluderar produkter från märken som Alessi, Flos, Fatboy och Kosta Boda. Företaget driver en inredningsblogg där de ger tips och råd om olika produkter. Kundtjänsten kan nås via telefon eller mejl för eventuella frågor eller funderingar. GLASHUSET accepterar betalningar via Klarna och erbjuder olika betalningsalternativ som kort, internetbank och faktura. Kunden kan handla online eller besöka den fysiska butiken i Malmö.


Kontaktinformation

🌐 www.glashusetmalmo.seKategorier

Nätbutiker | Inredning