Gevril

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Gevril kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gevril:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gevril erbjuder lyxiga klockor med en generös returpolicy (80%), men har en bristfällig användarvänlighet på produkterna (-50%) och en begränsad kommunikation med kunderna (50%). En grundläggande online-manual är tillgänglig (60%), men instruktionerna är bristfälliga vilket kan vara frustrerande för användare (-30%). En uppdatering av supportsystemet skulle kunna förbättra kommunikationen och ge klarare vägledning (80%). Sammantaget har Gevril vissa positiva aspekter men det kan vara problematiskt att använda deras produkter och kommunicera med företaget.

Produkt

👍 0   👎 4

Inte tillräckligt användarvänlig (-50%) men har en grundläggande online-manual (+20%). Saknar instruktioner vilket gör den för komplicerad att använda (-30%). Klockan är oanvändbar enligt vissa användare. (-70%)

Kommunikation

👍 0   👎 2

Gevril har en bristfällig kommunikation med sina kunder då instruktioner inte ingår (50%) och endast en grundläggande online-manual finns tillgänglig (60%). Detta kan vara frustrerande för användare som behöver tydligare vägledning. Å andra sidan kan den grundläggande manualen vara tillräcklig för vissa användare och de kan dra nytta av enkelheten i informationen (70%). Ett uppdaterat supportsystem skulle kunna förbättra kommunikationen och ge bättre vägledning (80%).

Webbplats

“För komplicerat!”

👍 0   👎 1

Gevril's website offers a basic online manual for their products, making it easy for customers to get familiar with their watches. (60%) On the downside, the website could benefit from added features and a more user-friendly interface to enhance the overall shopping experience. (40%) Overall, Gevril's website is a helpful resource for customers seeking information about their luxury watches.

Returpolicy

“För komplicerat!”

👍 0   👎 1

Enligt recensionerna har Gevrils returpolicy både fördelar och nackdelar. Positivt är att de erbjuder en generös returpolicy där kunder har möjlighet att returnera oanvända klockor för återbetalning (80%), vilket ger kunder trygghet i sitt köpbeslut. Å andra sidan kan det vara problematiskt för vissa kunder att returnera produkter på grund av krångliga returprocesser och faktiskt få tillbaka pengarna (60%). Det är viktigt att vara medveten om detta innan man handlar från Gevril.


Om Gevril

Gevril är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och design av lyxklockor. Ursprungligen grundades det på 1700-talet av Jacques Gevril i Schweiz, vilket gör det till ett av de äldre klockmärkena i världen. Genom historien har Gevril etablerat ett rykte för kvalitet och hantverksskicklighet inom urmakeri. Företaget fortsätter att producera handgjorda klockor som är väl ansedda bland samlare och klockentusiaster världen över, kombinerande traditionella schweiziska urmakeritekniker med modern design och innovation.


Kontaktinformation

9 Pinecrest Road

10989 Valley Cottage

USA

📧 support@gevril.com

☎ 8454259882

🌐 gevril.comKategorier

Nätbutiker | Mode