Game Retro

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Game Retro kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Game Retro:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Game Retro erbjuder imponerande kvalitet och urval av retrospel från olika plattformar (75%), men leveranstiden är tyvärr långsam med en genomsnittlig leveranstid på 14 dagar (25%). Kundtjänsten anses vara effektiv och vänlig med kunnig personal (80%), men det finns vissa problem med leveranstiden vilket kan vara frustrerande för kunderna (40%). Trots en bra möjlighet till retur tar det lite tid och det finns en krånglig återbetalningspolicy (70%, 60%). Sammantaget ger Game Retro en blandad bild med höga kundservicenivåer men långsam leveranstid och krånglig återbetalningsprocess.

Leverans

👍 0   👎 1

Leveransen av Game Retro är tyvärr långsam med en genomsnittlig leveranstid på 14 dagar (25%), men spelens kvalitet och urval är imponerande med retrospel från en mängd olika plattformar (75%).

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Kundtjänsten hos Game Retro har enligt recensioner visat sig vara effektiv och vänlig, med kunnig personal som snabbt svarar på frågor och problem (80%). Tyvärr verkar det finnas vissa problem med leveranstiden vilket kan vara frustrerande för kunderna (40%). Sammantaget får Game Retro en genomsnittlig betyg för sin kundtjänst (60%).

Returpolicy

👍 0   👎 1

och krånglig återbetalningspolicy (60%) Bra service när det gäller att byta produkter (80%) Bra att det finns möjlighet till retur även om det tar lite tid (70%)


Om Game Retro

Game Retro är ett företag som specialiserar sig på att återskapa och sälja klassiska retrospel och konsoler. Deras mål är att ge spelentusiaster möjligheten att spela sina favoritspel från förr och återuppleva barndomsminnen. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess vuxit och blivit en populär destination för retrospel entusiaster. Med ett stort utbud av spel och konsoler från olika generationer, är Game Retro ett pålitligt val för alla som älskar retrospel.


Kontaktinformation

Barknåre 399

81965 Hållnäs

Sverige

📧 Info@gameretro.se

☎ 0722224797

🌐 gameretro.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar