Fyndutbudet

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Fyndutbudet kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fyndutbudet:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fyndutbudet har ett brett och bra sortiment av produkter (100%), men vissa produkter kan sakna viktiga delar (50%). Leveranstiden är snabb (90%), men vissa leveranser kan vara försenade och orsaka besvär (10%). Kundtjänsten får blandade recensioner med en del kunder som känner sig lurade (50%), medan andra uppskattar det snabba svaret och det vänliga bemötandet (50%). Kommunikationen är effektiv med snabb kundtjänst (100%), men bristfällig information om produkter kan leda till missförstånd (50%). Sammantaget erbjuder Fyndutbudet ett bra sortiment och snabb leverans, men behöver förbättra kundtjänsten och kommunikationen för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 1   👎 1

Fyndutbudet säljer en registratorsskyltshållare utan fästlist (50%) men har samtidigt ett bra utbud (100%). Det positiva är att de har ett brett sortiment att välja bland, men det negativa är att vissa produkter kan sakna viktiga delar såsom fästen.

Leverans

👍 1   👎 0

Leverans av Fyndutbudet erbjuder en snabb leveranstid (90%), vilket gör det bekvämt för kunderna att få sina produkter i tid. Tyvärr kan vissa leveranser vara försenade och orsaka besvär för kunderna (10%). Sammantaget erbjuder Fyndutbudet en effektiv leveranstjänst med hög kundnöjdhet.

Kundtjänst

👍 2   👎 2

Fyndutbudets kundtjänst får blandade recensioner med en del kunder som känner sig lurade på pengarna (50%), medan andra uppskattar det snabba svaret och det vänliga bemötandet från kundtjänst (50%). Det verkar finnas förbättringsområden när det gäller att lösa problem och hantera kundens oro.

Kommunikation

👍 1   👎 1

Fyndutbudet har snabb kundtjänst (100%) men brister i tydlig information om att listan inte ingår och att det inte går att köpa en list på deras hemsida (50%). Detta kan förvirra kunder och leda till missförstånd. Sammantaget erbjuder de en effektiv kommunikation, men kan förbättra tydligheten för att undvika missförstånd.


Om Fyndutbudet

Fyndutbudet är ett onlineföretag som erbjuder produkter till barn, heminredning samt andra produkter för hobby och fritid. Företaget grundades och lanserades i Sverige och ägs och drivs av ett företag baserat i Nässjö. Fyndutbudets huvudkontor och lager är belägna i Sverige och deras vision är att erbjuda kunder produkter som passar alla. På företagets hemsida kan man hitta olika kategorier som heminredning, hemtextil, barn, accessoarer m.fl. Fyndutbudet erbjuder fri frakt vid beställningar över 800 kr och hanterar betalningar genom Klarna, vilket möjliggör betalning med kreditkort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller faktura. Kunden har även 30 dagars öppet köp och kan returnera en produkt om den inte är nöjd. För att kontakta Fyndutbudets kundtjänst kan man använda e-post eller fylla i ett kontaktformulär på hemsidan. Det finns även möjlighet att göra en reklamation genom att först kontakta företaget.


Kontaktinformation

🌐 www.fyndutbudet.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik