FOODECOBOX

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för FOODECOBOX kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för FOODECOBOX:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. FOODECOBOX är ett företag med en produkt som får höga betyg på hela 95% baserat på kundrecensionerna. Produkten har superbra produkter, bra design och suverän funktionalitet. Kundservicen hos FOODECOBOX är enastående med snabba svar och hjälpsam personal, även om vissa kunder har upplevt något långa svarstider vid hög belastning. Kommunikationen med företaget får beröm för sin funktionalitet och estetik samt att de är responsiva på frågor och feedback, men vissa kunder kan uppleva att det tar lite för lång tid att få svar på vissa ärenden. (Produkt: 95%, Kundservice: 95%, Kommunikation: 90%)

Produkt

👍 2   👎 0

FOODECOBOX är en produkt med superbra produkter och en bra design som har en suverän funktionalitet. Kunden är nöjd med både kvaliteten och användarvänligheten. Produkten får höga betyg på hela 95% baserat på kundrecensionerna.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

FOODECOBOX har en enastående kundservice med snabba svar och hjälpsam personal som är redo att lösa eventuella problem eller frågor. (95%) En liten nackdel är att vissa kunder har upplevt något långa svarstider vid hög belastning. (10%) Sammantaget är kundservicen hos FOODECOBOX dock mycket professionell och tillmötesgående.

Kommunikation

👍 1   👎 0

FOODECOBOX har en design som fått mycket beröm för sin funktionalitet och estetik. Många kunder uppskattar hur lätt det är att kommunicera med företaget och hur responsiva de är på frågor och feedback. Dock kan vissa kunder uppleva att det tar lite för lång tid att få svar på vissa ärenden. (Design och funktionalitet: 95%, Responsivitet: 90%, Långsam svarstid: 75%)


Om FOODECOBOX

FOODECOBOX är ett företag som specialiserar sig inom förpackningslösningar för livsmedelsindustrin. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess erbjudit innovativa och hållbara förpackningsalternativ för företag inom livsmedelsbranschen. Med fokus på miljövänliga produkter och högkvalitativ design, strävar FOODECOBOX efter att minska miljöpåverkan samtidigt som de möter kundernas behov och krav inom förpackningssektorn.


Kontaktinformation

Rissneleden 10

17457 Sundbyberg

Sverige

📧 kontakt@foodecobox.com

☎ 020899220

🌐 www.foodecobox.comKategorier

Mat & Dryck | Beställa På Nätet