Flipkart

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Flipkart kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Flipkart:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Flipkart har ett brett utbud av produkter med snabba leveransalternativ, vilket är en fördel för kunderna. Tyvärr får företaget bara cirka 40% positiva recensioner när det gäller produktkvalitet och leverans, med kunder som är missnöjda med dessa aspekter. Kundtjänsten har även kritiserats för att vara ineffektiv, men vissa kunder har uppskattat möjligheten att få svar via olika kanaler. Sammantaget är det viktigt för företaget att förbättra kvaliteten på produkter och leveranser, samt effektiviteten i kundtjänsten för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 0   👎 1

Det är tyvärr många negativa recensioner som påpekar problem med produkter och leveranser på Flipkart. Produktutbudet verkar vara brett men kvaliteten och leveranstiden är bristfällig enligt flera kunder. Sammantaget verkar det som att endast cirka 40% av kunderna är nöjda med sina köp på Flipkart.

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Kundtjänsten på Flipkart har enligt recensionerna fått kritik för att vara bristfällig och ineffektiv. Många kunder har beskrivit långa väntetider och svårigheter att få hjälp vid problem. Trots detta har vissa kunder uppskattat möjligheten att kontakta kundtjänsten via olika kanaler och få svar på sina frågor. (40% negativt, 60% positivt)

Webbplats

“Dålig webbplatsdesign”

👍 0   👎 2

Flipkarts webbplats får enbart 40% positiva recensioner, vilket visar att den har sina brister. Användare klagar på värdelös app och dålig webbplatsdesign. Trots detta har sidan ett brett utbud av produkter och snabba leveransalternativ, vilket ger en del fördelar för kunderna, även om användarupplevelsen kan förbättras. (60%)


Om Flipkart

Flipkart är ett indiskt e-handelsföretag baserat i Bangalore, Karnataka, grundat år 2007 av Sachin Bansal och Binny Bansal. Företaget startade ursprungligen med att sälja böcker online och har sedan expanderat till att erbjuda en bred variation av produkter såsom elektronik, mode, heminredning och dagligvaror. Flipkart är känd för att ha spelat en central roll i att göra online-shopping populärt i Indien. År 2018 förvärvades en stor andel av Flipkart av det amerikanska detaljhandelsjätten Walmart, vilket ytterligare stärkte dess position på den indiska e-handelsmarknaden.


Kontaktinformation

Buildings Alyssa, Begonia & Clove Embassy Tech Village, Outer Ring Road, Devarabeesanahalli-Bellandur

560103 Bangalore

Indien

📧 Flipkart.com

🌐 flipkart.comKategorier

Nätbutiker | Inredning | Elektronik | Mode | Barn & Baby | Sport & Friluftsliv | Djuraffärer | Kontor, Hobby & Fest | Merchandise