Firstbase

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Firstbase kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Firstbase:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Firstbase är ett företag med en produkt som uppfyller förväntningarna till 100% och ger stabilitet med betyg på 95%, även om det kan vara lite krångligt att skruva in maskinen (80%). Leveransen kan vara ojämn med brister och förseningar (70%), men kundtjänsten är förstklassig och problem löses snabbt (30%). Kundtjänsten är vänlig och tillförlitlig (100%), även om svarstiden kan vara långsam (20%), och kommunikationen är effektiv och pålitlig (95%). Webbplatsen är användarvänlig men viss information kan vara svår att hitta (70%). Sammantaget är Firstbase ett pålitligt företag med en bra produkt och kundtjänst, men priset kan vara högt för vissa kunder.

Produkt

👍 3   👎 0

Firstbase produkten uppfyller helt mina förväntningar med ett betyg på 100%. Den har ett riktigt bra fundament som ger stabilitet med ett betyg på 95%. Men det är värt att notera att det kan vara lite krångligt att skruva in maskinen med betyg på 80%.

Leverans

👍 0   👎 1

Kunderna har upplevt att leveransen inte var komplett med brister i produkterna och förseningar (70%). Trots detta har förstklassig kundtjänst och problem löstes snabbt (30%). Sammanfattningsvis kan leveransen hos Firstbase vara ojämn men kundtjänsten är tillmötesgående och effektiv.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Firstbase har en mycket vänlig och tillförlitlig kundtjänst (100%) som ger ett utmärkt intryck på kunderna. Tyvärr kan vissa kunder uppleva att svarstiden är något långsam (20%), men överlag får de positiva recensioner för sin service (90%).

Kommunikation

👍 1   👎 0

Firstbase erbjuder effektiv och pålitlig kommunikation med enkel installation och användning (95%). Kundtjänsten är snabb och tillmötesgående (90%). Priset kan vara lite högt jämfört med liknande produkter på marknaden (80%). Overall, Firstbase är ett pålitligt alternativ för effektiv kommunikation men priset kan vara en nackdel för vissa kunder.

Webbplats

👍 1   👎 0

Firstbase-webbplatsen är enkel och snabb att använda, vilket underlättar för användarna att bearbeta information snabbt och effektivt. Enligt kundernas recensioner har webbplatsen en användarvänlig design och navigation, vilket ökar användarupplevelsen (80%) och effektiviteten (85%). Nackdelen är dock att viss information kan vara svår att hitta eller behöver uppdateras regelbundet (70%).


Om Firstbase

Firstbase är ett företag som specialiserar sig på att hjälpa andra företag med att etablera sig digitalt och hantera sin infrastruktur på distans. Företaget erbjuder tjänster som underlättar för företag att utrusta sina fjärrarbetare med nödvändig hårdvara och mjukvara, samtidigt som de säkerställer att alla resurser hanteras effektivt och säkert oavsett var i världen de befinner sig. Historiskt sett har Firstbase vuxit i takt med det ökande behovet av fjärrarbetslösningar, drivet av globala trender och en allt mer distribuerad arbetskraft. Firstbase positionerar sig som en nyckelspelare för företag som siktar på att optimera sina fjärrarbetsstrategier och digitala arbetsplatser.


Kontaktinformation

🌐 firstbase.ioKategorier

Tjänster | Jobbsökande, B2B och Outsourcing